Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

22 Nisan 2010 Perşembe

En Güzel Anneler Günü Mesajını Yaz Anneler Günü Hediyeni Kap

Dünya’nın en değerli varlıkları olan annenizin anneler gününü Laktoz.Net üzerinden kutlayarak hem binlerce kişinin senin kutlama mesajını okumasını sağlayabilirsin hem de en güzel kutlamayı yaparak annen için anneler günü hediyesi kazanabilirsin.

Hediyedenizi.com sponsorluğunda Laktoz.Net üzerinde gerçekleşen ” En güzel Anneler günü kutlamasını SEN yap, İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye’ye ücretsiz sahip ol! ” kampanyasıyla siz değerli okurlarımıza ufak bir süpriz hazırlamak istedik. Konumuz altına yorum olarak yazacağınız anneler günü kutlama mesajlarından en beğendiğimize, Hediyedenizi.com‘un sponsorluğunda İstiridye içinde gerçek inci kolyeyi hediye olarak veriyoruz.

Bu yazının altına yapacağınız kutlama mesajları içerisinden en güzel 5 tanesi bizim tarafımızdan seçilecek ve Hediyedenizi.com yetkililerine sunulacaktır. Hediyedenizi.com yetkililerinin seçeceği birinciye ise İstiridye içinde gerçek inci kolye, annesine verilmek üzere yollanacaktır. Hediyeye sahip olabilmek için tek yapmanız gereken bu yazının altına annenize, anneler günü kutlama mesajını yazmaktır.



Anneler Gününe özel gerçekleştirdiğimiz bu ufak yarışma 2 Mayıs 2010 tarihinde gece 23:59′da sonlanacak olup, birinci 3 Mayıs 2010 tarihinde açıklanacaktır. Kazanan kişi adres bilgilerini gönderdiği taktirde hediyesi, Hediyedenizi.com tarafından adresine postalanacaktır.

Yarışmanın ödülü olan İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye hakkında detaylı bilgiye bu adresten ulaşabilirsiniz.

Yarışma Kuralları

  • Yarışmaya katılmak için Anneler Günü kutlama mesajınızı yorum olarak bu konu altına yazmanız gerekmektedir.
  • Yarışmaya bir yarışmacı istediği kadar mesaj ile katılma hakkına sahiptir.
  • Yarışmayı kazanan ile mail yoluyla iletişime geçileceğinden dolayı yorum yazarken gerçek mail adreslerinizi yazmanızı önemle rica ederiz.
  • Yarışma 2.Mayıs.2010 tarihinde saat 23:59′da sona erecektir. Bu tarihten sonra gönderilecek yorumlar yarışmaya dahil edilmeyecektir.
  • Yarışma Hediyedenizi.com sponsorluğunda yapıldığından dolayı Hediyedenizi.com yönetimi, yarışma sonucunda verilecek ödülü değiştirme hakkını elinde saklı tutmaktadır.
  • Yarışma Laktoz.Net üzerinde gerçekleştiğinden Laktoz.Net yönetimi, yarışma bitiş tarihi ve diğer kurallarıyla ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Bu yarışma Hediyedenizi.Com sponsorluğunda gerçekleştirilmektedir. Anneler günü ile ilgili daha fazla hediye seçeneği için lütfen http://www.hediyedenizi.com sitesini ziyaret ediniz.


http://www.laktoz.net/en-guzel-anneler-gunu-mesajini-yaz-anneler-gunu-hediyeni-kap.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder