Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

20 Ağustos 2010 Cuma

Kadınca kararınca ve bayram çikolatası hediye...

hediye edilen çikolata firmasını tanıyalım önce;
2006 yılında faaliyete geçen www.Hediyekeyfi.com sitesinin temel hedefi sizlere kaliteli, şık, farklı ve uygun fiyata ürünler tasarlamak ve güvenli bir şekilde ulaştırmaktır. Hediyekeyfi.com, uzman bir ekip tarafından tasarlanmış, bilgi ve alışveriş güvenliğiniz ön planda tutulmuştur. Site üzerinde endüstri standardı güvenlik önlemleri alınmış ve alınmaya devam edilmektedir. Site altyapısı sizlere en konforlu alışverişi en güvenli şekilde sunmak üzere Hediyekeyfi.com'a özgün olarak tasarlanarak programlanmış olup, devamlı surette geliştirilmektedir.

Hediyekeyfi.com sizlerin desteği ve beğenileriyle kısa sürede tanınan ve tercih edilen bir site haline gelmiştir. Satış sonrası hizmetlerimiz de en az satış aşaması kadar titizlikle takip edilmektedir.

www.logolucikolata.com ise hediyekeyfi.com iştirakidir ve kurumsal anlamda logolu çikolata taleplerine cevap vermektedir.

Çikolatalarımızı internetten sipariş ederken bazen çekincelerimiz oluyor mesela çikolatam gelene kadar erirmi ödemeyi nasıl yaparım ve benzeri ben bir kısım sorularınıza yanıt olsun diye birkaç cevabı buraya yazmak istedim:)

SIK SORULAN SORULAR

1. Çikolatalar bana ulaşana kadar erir mi ?

Çikolatalar hava sıcaklığı 23 dereceye ulaştığında erimeye başlar. Bu yüzden yaz aylarında İstanbul içi ulaşımlarda Moto kurye ile ve elden teslim etme yoluyla çikolatalar ulaştırılmaktadır. Kargoya teslim edilen çikolatalar ise özel paketleme sistemleriyle erimeden müşterilerimize ulaştırılmaktadır. İstanbul dışı ulaşımlarda ise V.I.P kargo hizmetlerinden yararlanılmaktadır. Bütün önlemlere rağmen çikolatalarda bir erime söz konusu olurda www.logolucikolata.com hemen siparişinizi yenileyerek size ulaştırmaktadır.

2. Çikolatalar taze ve lezzetli mi ?




Mabel marka çikolata kullanmaktayız. Detaylı bilgi almak için Mabel çikolataların web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Çikolatalar siparişiniz alındıktan sonra Mabel fabrikasından taze olarak alınmaktadır. Stokta çikolata bulundurmamaktayız. Çikolataların kullanım süresi 11 aydır.

3. Logo / fotoğraf çikolata üzerine mi basılmaktadır ?

Çikolatalar, el değmeden yaldızlı kağıtlarının üzerine logo baskılı kağıtlarla kaplanmaktadır.

4. Logoyu / fotoğrafı hangi formatta ve hangi adrese göndermem gerekiyor ? tasarım ne zaman ulaşır ? tasarımı kendim yapabilir miyim ?

Logonuzu / fotoğrafınızı jpeg formatında ve yüksek çözünürlüklü olarak info-at-logolucikolata.com adresine gönderebilir veya sitemizdeki logo yükleme formunu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz . 24 saat içerisinde tasarım yapılarak onayınız için e-mail adresinize gönderilecektir. Tasarımı kendiniz yapabilirsiniz ancak ölçüler için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

şimdi gelelim kampanya için katılım ve şartlara ;
hepberaber kadınca kararınca bloğuna buyurun;

http://ozlemcacim.blogspot.com/2010/08/logolucikolatacom-isbirligi-ile.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder