Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

23 Kasım 2010 Salı

ALIŞVERİŞCAMBAZI.COM İLE TANIŞMAYA BUYURUN....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-xy4ZlggkYLwbdeGrGnG5ya2q95hmK9vfdrEvQMj-t1LEuOcGHCD7NzoCBhvaP5VOllp_q-riIt8bgYr121dyiAyYg1LtuBQQaE6BowAhFCwLjcaNyR30HKWQ2lEWDJUSEPnh9uL1eEU/s1600/www_alisveriscambazi_com.jpg


Dijital Yaşam 1999 yılında kurulmuştur. Kurucularının önceki sektör deneyimleri ile 13 yıllık bir birikime sahiptir.

Firmamız 1999 yılında önce Ferdi işletme olarak kuruldu ancak gelişen iş şartlarına göre 2003 yılından bu yana LTD. ŞTİ. Olarak yoluna devam etmektedir. İlk 1999 yılında Farmakom A.Ş. nin yazıp geliştirdiği Farmakom Eczane otomasyon programının Teknik destek noktası ve Bölge Temsilciliğini alarak; Bulunduğu bölgede kısa zamanda yaklaşık 500 Eczanenin Network ve İnternet altyapısı, Bilgisayar sistemleri ve Otomasyon programlarının Kurulumu ve Teknik desteğini başarı ile yürütmüştür. Halen başarı ile Eczane ve sağlık sektörüne hizmet vermektedir.

Dijital Yaşam; 2001 Yılından sonra Web yazılımlarına başlayarak Turizm sektörüne özel yazılımlar geliştirerek yurt dışından incoming yapan seyahat acentalarının rezervasyon problemlerine çözüm getirmiştir. Türkiye’ nin Güneyinde bulunan Bazı Turistik Hotel, Clup ve Tatil köylerinin Network alt yapısı, Bilgisayar sistemleri ve yazılımlarının kurulumu ve teknik desteğini başarı ile yürütmüştür.

Dijital Yaşam; 2003 yılında Teknolojiyi hızlı takip eden ve yeniliklerden sürekli haberdar olan, Ar-Ge harcamalarını arttıran, Bilgiye ve insana yatırım yapan sürekli gelişen ve kazancının büyük bir kısmını bu yolda harcayan kurumsal bir kimliğe sahip firma haline gelmiştir.

Teknolojik gelişmelerin takibi sonucu Araştırmalarını İnternet üzerinden ses, Görüntü ve data Transferi konusunda yoğunlaştırarak Türkiye’de ve Özellikle bulunduğu bölgede ilk IP kamera kurulumu, satışı ve Teknik desteği veren Firma olmuştur. Daha sonra gelişmelerin sonucu olarak Video Conference, Video Monitoring ( Uzak noktalar ile ses ve görüntülü toplantı veya konferans yapılabilmesi, güvenlik amaçlı görüntüleme, internet üzerinden görüntü nakli) konularında çalışmalar yapmıştır. Ülkenin ve Günün gelişen şartlarına göre Soygun İhbar, Yangın İhbar, Kapalı devre TV (CCTV) sistemleri, Çevre Güvenlik, Kartlı Giriş Kontrol sistemleri konusunda çeşitli bayilikler alarak birçok firmaya Güvenlik sistemleri hakkında anahtar teslimi projeler üretmiştir.

Dijital yaşam; Kablosuz Network sistemleri konusunda anahtar teslimi projeleri ile en profesyonel çözümü sunma yolunda da başarı ile ilerlemektedir.

Günümüzde Dijital Yaşam;


Dijital Yaşam kurulduğu 1999 yılından beri büyük şirketlerin sahip olduğu kalite ve güveni, küçük şirketlerin sahip olduğu dinamizmi birlikte sunmaktadır. Müşterilerine tamamen şeffaf bir şekilde hizmet sunmaktadır. Başarısı, dost desteği, güvenilir ve hızlı servis üzerine kuruludur.

Bölge dağıtıcılığını yaptığı markalar ve konusunda uzman yerli ve yabancı şirketlerle yaptığı işbirliği ile müşterilerine geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır

İleri teknoloji bilişim ürünleri, Network ürünleri, uydu haberleşme sistemleri, ağ tabanlı güvenlik sistemleri ve kameralar, video sunucuları, güç sistemleri, güvenlik ve antivirüs yazılımları ve daha pek çok konuda danışmanlık, eğitim, mühendislik ve projelendirme hizmeti vermektedir.

Bölge dağıtıcısı olduğu markalara ek olarak işbirliği içerisinde olduğu yerli kuruluşlar ile müşterilerine güvenlik ve iletişim konularında anahtar teslimi çözümleri tek bir noktada bulma şansını vermektedir.

Dijital Yaşam; kurumların özel ihtiyaçları doğrultusunda özel yazılım hazırlamaktadır.

Dijital Yaşam, yukarıda bahsi geçen konular üzerine, organizasyonu içinde yer alan Sistem Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, elektrik ve elektronik teknikeri, Bilgisayar Donanım Teknikeri, makine mühendisi ve montaj ekipleri sayesinde keşif, projelendirme, montaj ve eğitim hizmeti sunabilmektedir. Bu sayede geniş bir ürün ve hizmet yelpazesini bir çatı altında buluşturarak anahtar teslimi çözümler üretmektedir.

Son Olarak Dijital Yaşam Ltd. Şti. bünyesinde oluşturduğumuz ve Network Pazarlama sistemine yeni bir boyut kazandıran Birelinnesivar? ile bir çok kişiye kazanç fırsatları sunuyoruz. Alanında bir ilk olma özelliği taşıyan Birelinnesivar?, güvenilir, kolay ve kârlı network sistemiyle; çalışmaların hızlı bir şekilde kazanca dönüşmesi sağlanıyor.
İşte sitedeki ürünlerden birkaç örnek..



http://www.alisveriscambazi.com/index.php

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder