Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

25 Kasım 2010 Perşembe

GÜLİN VE ATA ORGANİK BEBE YILBAŞI HEDİYESİ...

-

ORGANİK ÜRÜNLER HEPİMİZ İÇİN ÖNEMLİ VE ÇOK KİŞİ TARAFINDAN TERCİH EDİLİYOR ARTIK..BEBEĞİMİZİ VE KENDİMİZİ ZARARLI KİMYASALLARDAN KORUMANIN TEK YOLU ORGANİK ÜRÜNLER KULLANMAK VE TÜKETMEK..''

KAMPANYAMIZDA YENİ YIL VE ATA ORGANİK BEBEK İLE İLGİLİ EN YARATICI SLOGANI YAZAN KİŞİLER ARASINDAN SEÇİLECEK 4 ŞANSLI İSİM HARİKA HEDİYELER KAZANACAK..

İLK 3 HEDİYEMİZ ŞANSLI İSİMLERE..BİRİ DE TESELLİ HEDİYESİ ŞEKLİNDE..

HEDİYELERİMİZ İSE ŞÖYLE:

1.SEÇİLEN SLOGANA..65 TL DEĞERİNDE ORGANİK BABY SLİNG..(BEBEK TAŞIYICI)

-
Eski çağlardan beri kullanılan bir taşıma yöntemidir. Sling kullanmak çok sağlıklıdır çünkü Sling sentetik kumaştan değil doğal kumaştan yapılır. Duruş pozisyonu ile kemik gelişimi desteklenmektedir. Bebeğiniz Sling içindeyken kendini ana kucağında gibi hisseder, bu yüzden bebeğinizi kolaylıkla ve rahatça taşırsınız..

ÜRÜNÜ DAHA YAKINDAN TANIMAK İSTERSENİZ TIK TIK..


2.SEÇİLEN SLOGANA..38 TL DEĞERİNDE LOGONA ORGANİK ÇOCUK BAKIM ŞAMPUANI..

Bitkisel esaslı yıkama maddeleriyle cildi ve saçı yumuşak bir şekilde temizler. Organik yetiştirilmiş altıncık çiçeği özü ve badem yağı cildin bakımını sağlar. pH cilt nötral. Meyve aromalı.

ÜRÜNÜ DAHA YAKINDAN TANIMAK İSTERSENİZ TIK TIK..


3.SEÇİLEN SLOGAN SAHİBİNE 30 TL DEĞERİNDE ORGANİK OYUNCAK KUZU..



VE TESELLİ ÖDÜLÜ OLARAK 1 KİŞİYE 30 TL DEĞERİNDE ORGANİK OYUNCAK KUZU..




Organicera organik oyuncakları, sertifikalı %100 organik pamuk ve doğal iç malzemeler kullanılarak sertifikalı üreticiler tarafından üretilmiş ve Control Union tarafından sertifikalandırılmıştır.
- Kullanılan malzemelerin boyanması esnasında organik üretim standartlarına uygun olarak ağır metaller içermeyen boyalar kullanılmıştır. Ürünler klor ve formaldehit içermemektedir.- Oyuncakların içerisinde yıkanabilir olması açısından dolgu maddesi olarak yün kullanılmıştır.

ÜRÜNÜ DAHA YAKINDAN TANIMAK İSTERSENİZ TIK TIK..


KAMPANYAMIZA KATILMAK İSTERSENİZ GELELİM ŞARTLARIMIZA:http://gulininpenceresi.blogspot.com/2010/11/ata-organik-bebekten-4-kisiye-yeniyil.html


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder