Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

26 Kasım 2010 Cuma

nilgünlü günler & dermaseta hediye etkinliği....

DERMASETA





Derma seta epilasyon aleti ile ağdaya , jilete , pahalı lazer tedavilerine son vermeye hazır olun , artık epilasyonun ne kadar kolay ve zevkli olduğunu sizlerde derma seta ile yaşayabilirsiniz.Tek yapmanız gereken Derma Seta ' yı çalıştırıp vücudunuzun üzerinde gezdirmek tüylerin ne kadar kolay ve acısız yok olduğuna şaşıracaksınız. Peki selülitlerinizden de şikayetçimisiniz o zaman derma seta tam size göre , tüm dünyada güzel ve bakımlı bayanların tercihi Derma seta şimdi Türkiyede.
* Kollar, bacaklar, bikini çizgileri, göğüs ve sırttaki istenmeyen tüylerden hızlı ve acısız bir şekilde kurtulma ,
* Her ten tipine uygundur,
* Nasır ve ölü derilerden kurtulmanız için özel olarak tasarlanmıştır ,
* Kompakt ve kolay taşınır ,
* Hızlı ve kolay kullanım ,
* Her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik farklı parçaların takılabilmesi ,
* Çok amaçlı kullanım ,
* Paradan tasarruf ,
* Hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.
Derma Seta, istenmeyen tüylerden rahat ve acısız bir şekilde kurtulmanız ve pürüzsüz bir tene ulaşmanız için ince tanecikli pul dökücü pedlerle çalışmaktadır. Derma Seta’nın sırrı, dakikada 550 devirde çalışan özel pedidir. Ped üzerindeki kristallerin uyardığı tüy foliküllerinin açılmasıyla istenmeyen tüylerden acısız, hızlı ve çok kolay bir şekilde kurtulursunuz.
Ayrıca, ölü deri parçalarını da alan Derma Seta, çok daha taze ve yenilenmiş bir görüntüye kavuşmanızı sağlar. Topuk bölgesinde yoğunlaşan sertleşmeler ve ölü derilere karşı ponza taşı aparatını (Pumice Stone Head) kullanabilirsiniz. Derma Seta ayaklar, bilekler ve dizler üzerinde de oldukça etkilidir.
Foot Smoother: Bu kalın ve sert aparat yalnızca ayaklardaki sertleşmiş, nasırlaşmış kısımlar içindir. Teninize zarar verebileceğinden dolayı lütfen bu aparatı tüylerden kurtulmak için vücudunuzun diğer kısımlarında kullanmayınız. Hiçbir zaman ıslak ten üzerinde kullanmayın.
Derma Seta acısız tüy alma hayalinin gerçeğe dönüşmüş halidir. Pahalı güzellik salonları ve spa’lar olmadan size oralarda göreceğiniz tüm işlemleri yapma imkanı tanır. Derma Seta size bir vücut parlatma başlığı ve ayak düzgünleştiricisi ile birlikte gelir. Bu şekilde pedikürünüzü kendiniz yapabilir ve bebek yumuşaklığında ayaklara kavuşabilirsiniz. Setin içindeki ekstra yüz ve bikini bölgesi tüy alma çubukları ile tüm vücudunuzun tüylerden arınmış olduğundan emin olabilirsiniz.
http://www.dermaseta.web.tr/index.html sitesini mutlaka inceleyin hem masaj hem epilasyon bi arada mükemmel bi ürün ............




* Yumuşak
* Kolay
* Acısız
SUNDEPİL® İLE 3 DAKİKADA TÜM TÜYLERİ YOKEDİN !!!
SÜREKLİ KULANIMLA TÜYLERİN ÇIKMASINI ENGELLE !!!
ÖZEL ANLARINIZIN EN YAKIN ÇÖZÜMÜDÜR...
DÜNYA KADINLARI SADECE SUNDEPİLE GÜVENİR...
SUNDEPİL AĞRISIZ AĞDASIZ KOLAY VE ACISIZ EPİLASYON .....
1 KİŞİ BU MÜTHİŞ KOLAY VE ETKİLİ ÇÖZÜMLER SAĞLAYAN ÜRÜNÜN SAHİBİ OLACAK
BOL ŞANS ŞİMDİDEN........
katılım buradan;

http://nilguncetin.blogspot.com/2010/11/dermaseta.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder