Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

10 Aralık 2010 Cuma

ROZENİN PENCERESİ & ANNYVETTE KAMPANYASI....



Eye Cream

Göz Çevresi Kremi

Kırışıklık Önlemeye Yardımcı & Sıkılaştırıcı

20 gr.

Doğa ve teknolojinin mükemmel birleşimi inci ekstraktı ile etkili göz çevresi bakım kremidir. İçeriğindeki aktif bileşenler ile mikrodolaşımı hızlandırarak, göz çevresindeki torbacıkların ve kırışıklıkların oluşmasını önlemede yardımcı olur.

30-35 yaş ve her cilt tipi için önerilir.

Kullanım: Göz kapakları ve göz çevresine krem tamamen emilene kadar nazikçe masaj yapılarak uygulanır.

İçindekiler: D.I. Water, Hydrolyzed Pearl Enzyme, Aloe Vera Extract, Collagen, Lilium Extract, Herbal Active Factor, Chamomile Extract, Rose Extract, Cetyl Stearyl Alcohol, Hyaluronic Acid, Vitamin E.


http://www.annyvette.com.tr/004.asp


Pearl Powder Mask (All skin types)

İnci Tozu Maskesi (Tüm ciltler için)

50 gr.

İnci tozu, insanın cilt dokusu gibi, mineral tabanlı organik yapısında çeşitli bioaktif moleküller ihtiva eder. İnsan cildi için hayati önem taşıyan yapı taşları ve proteinlerin de arasında yer aldığı yirmiden fazla amino asit ve bir düzinenin üzerinde mineral içeren inci tozunun cildin metabolizmasını hızlandırıp, hücre yenileyici, sıkılaştırıcı, canlandırıcı ve kırışıklık önlemeye yardımcı etkileriyle cildin gençleşmesine katkıda bulunduğu bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır.

Modern biomühendislik teknikleri sayesinde içerdiği doğal aktif maddeleri koruyarak ve cilde nüfuz edebilecek ölçüde rafine edilen inci tozu cilde derinlemesine etki eder.



BU GÜZEL ÜRÜNÜ KAZANMAK İÇİN BUYURUN;
http://rozeninpenceresi.blogspot.com/2010/12/annyvette-cilt-bakim-urunleri-ile.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder