Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

7 Ocak 2011 Cuma

AYSELL VE ÜNT CİLT BAKIMI İLE YENİ YIL KAMPANYASI

AYSEL & ÜNT CİLT BAKIM KAMPANYASINA KATILMAK İÇİN BUYURUN ;

http://kampanyamelegiaysell.blogspot.com/2011/01/aysell-ve-unt-cilt-bakimi-ile-yeni-yil.html


1. hediyemiz AQUA FORTIS
ürün linki

CİLDİNİZİ 600 KAT DAHA NEMLENDİRİN.






özellikleri;
Yüksek yoğunlukta Hiyalüronik Asit içeriği ile güçlü su tutma yeteneğine sahiptir. Cilt hücrelerinizi anında suya doyurur, cildinizin beslenmesi ve iyileşmesi için ideal bir ortam oluşturur.
Amerikan Dermatologlar Birliğine göre Hiyalüronik Asit, cildin genç ve nemli kalması için anahtar elementtir. Yaşlandıkça cildimizdeki Hiyalüronik Asit azalır. Cildimiz su tutma özelliğini kaybettikçe daha fazla yaşlanır. Yaşlanmış ciltlerde ince çizgiler daha görünür hale gelir. Ayrıca hasarlara karşı daha zor korunur hale gelir.
Hiyalüronik Asidin cilt bakımında yaygın kullanımına karşın, konsantrasyon oranı önemli ölçüde farklılık gösterir. UNT’nin AQUA FORTIS ürünü bu anlamda eşsizdir:Mikro organizmaların biyosentetik çoğalmasıyla üretilen çok özel Hiyalüronik asit kullanır. Hayvansal bölümlerin hidrolize edilmesi yöntemi ile düşük maliyetli üretilen pazardaki birçok Hiyalüronik Asitten oldukça ileri teknoloji ile üretilmiş Hiyalüronik asit kullanılır. Biyo sentez yöntemi ise ayrıca güvenlidir. Hayvansal ve bitkisel içermeyen yapısı hastalık riskinin önüne geçer ve alerji problemlerini önler.

%0.6 yüksek konsantrasyon (ortak tanımlaması %60 veya 600 dür), insan cildinin absorbe edebileceği en uygun maksimum düzey. Pazardaki diğer ürünlerle karşılaştırıldığında diğer ürünlerin sadece %0.1–0.3 konsantrasyon içerdiği görülür.

Hiyalüronik asidin epidermis tarafından emilimini kolaylaştırmak için üretiminde nano teknolojiden yararlanılır.

Cildinizi kollajen sentezi için uyaran pentapeptide (Matrixyl) içeriğine sahiptir. Bu bileşenle cildiniz kırışıklık oluşumuna ve hasarlara karşı çok daha dayanıklı olur.
AQUA FORTIS şu faydaları sağlar:
- Kan dolaşımını hızlandırma
- Gün boyunca nemlendirme
- Aşırı yağ üretimini önleme
- Güneş hasarlarının onarımı
- İnce çizgilerin azalması
- Cilt esnekliğinin artması
- Gözenek boyutlarının azalması, cilde bebek yumuşaklığı kazandırma


2.HEDİYEMİZ DERMA OASIS


ürün bilgisi
Bu krem seramid II'yi Hiyalüronik asitle birleştirerek cildi yüzeyden en alt tabakaya kadar nemlendirir ve cildi dış kirlenmelerden korur.

Sıvı Hapsedici Kompleks (Hydra Retention Complex) ve Hyaluronik Asit içeren nemlendirici özelliğe sahip formülü ile DERMA OASIS, cildinizde sıvı kaybına bağlı sebeplerden ötürü oluşmuş tahribatı cilt katmanlarına müdahale ederek ortadan kaldırır. Uzun süreli nem hapsedici özelliği ile cildiniz sürekli nemli kalacaktır.
Bitkisel Sakinleştirici Özler'in (Herbal Soothing Extract) yardımı ile DERMA OASIS tahriş olmuş ve kızarık cildi anında rahatlatma özelliğine sahiptir. İçeriğindeki bitkisel özler hücre metabolizmasını harekete geçirir, cildi tekrar eski sağlıklı haline kavuşturur.İnce tabaka halindeki azıcık DERMA OASIS ile cildiniz gün boyunca hep nemli ve inanılmaz sağlıklı kalmayı başaracaktır.


HİYALÜRONİK ASİT
SIVI HAPSEDİCİ KOMPLEKS
NİKOTİNAMİD
BITKISEL SAKINLEŞTIRICI ÖZLER




En iyi nemlendirici bileşenlerden biri olarak bilinir. Cilt hücreleri arasındaki boşlukları kapatarak nemin tutulmasını sağlayan doğal bir maddedir. Başlıca faydaları cilde sağlıklı ve genç bir görüntü kazandırması, cildin günlük yaşamın yıpratıcı etkenlerine karşı kendini savunabileceği şartları oluşturması olarak bilinir.
3. HEDİYEMİZ
1 set SOUL TEMPTATION + UNREAL TOUCH (çekilişte kazanan kişi istediği rengi belirleme hakkına sahip olacaktır)
ÜRÜN LİNKİ
















Gözlerinize büyüleyici renkler kazandırarak kendinizi yenileyin! Yüksek miktarda mineral içeriğiyle mikro boyutta özel olarak formüle edilmiş bu ürün gözlerinizi büyüleyici bir parıltıyla tamamlıyor. Güzel bakışlarınıza derinlik ve güç katıyor. SOUL TEMPTATION benzersiz karıştırılabilir özelliğiyle kolayca uygulanabilir. Matlaştırıcı ve dağılmayan yapısıyla bu far, yoğun ve tam rengini koruyarak uzun süre dayanır. UNT'nin profesyonel makyaj sanatçıları büyük bir dikkatle 20 görkemli renk seçerek bunları 5 ayrı set halinde hazırladı ve böylece doğru rengi yakalamak daha önce hiç olmadığı kadar kolay bir hale geldi! Mistik, Tutkulu, Canlı, İlkbahar veya Bahar Çiçekleri setlerinin her biri size aradığınız mükemmel bakışları sunmak için hazır!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder