Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

5 Ocak 2011 Çarşamba

BANYO BANYO.COM İLE TANIŞALIM..




Crazy Dekoratif Ayna

Banyo AYNA Seti Takımı 7 Parça BEYAZ
59,90 TL




Türkiye'nin En Büyük Online
BANYO Mağazası BANYOBANYO.COM İnternet Sayfamıza Hoşgeldiniz. 2570 Çeşit Ürün Çeşidi Bulunan Web Sayfamızdan Ürünlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi ve Fiyatlara Ulaşabilirsiniz. Banyo Dekorasyon Uzmanı BANYOBANYO İle Sizde Banyonuzu Güzelleştirebilirsiniz. Banyo Aksesuarları Konusunda Profesyonel Hizmet Sağlan Firmamız Banyo Aksesuarları, Klozet Kapakları, Duş Perdeleri, Tuvalet Kağıtlığı, Tuvalet Fırçaları, Havlu ve Bornoz Takımları, Banyo Halıları, Ssabunluk, Sıvı Sabunluk ve Banyo Duş Perdeleri Gibi Birçok Ürünü İthalatını ve İhracatını Yapmaktadır.

Firmamız İnternet Sitesi Üzerinden Ürünlerimizi İnceleyebilir Online Sipariş Verebilirsiniz. Kredi Kartı, Havale ve KAPIDA Nakit Ödeme Sistemlerimizle Beğendiğiniz Ürünü Hemen Sipariş Verebilirsiniz. BANYOBANYO 15 Yıllık Tecrübesiyle Sektörde BANYO Dekorasyonu Konusunda Profesyonel Hizmet Sağlayan Bir Firmadır. Firmamız Ev Dekorasyonu (Banyo Aksesuarları) ve Hotel Ekipmanlarıyla (Hotel Banyo Ürünleri ) BANYO Dekorasyonunda Sizlere En İyi Ürünleri Sunmaktan Gurur Duyar. BANYOBANYO Her Bütçeye Göre Dizayn Edilmiş Ürünler İle En Hesaplı ve Uygun Fiyatları Sunmaktadır.

2011 Model BANYO AKSEUARLARI Çeşitlerimiz İnternet Sitemizde Yayınlanmaya Başlamıştır. 2011 BANYO TRENDLERİNE Banyo Aksesuarları Kategorimizden İnceleyebilirsiniz.

http://www.banyobanyo.com/default.asp

FACEBOOK:http://www.facebook.com/banyobanyo?v=wall

BANYOBANYO.COM / Türkiye

Firma Ünvanı
:
BANYOBANYO İNTERNET MAĞAZACILIĞI SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ.
Adresimiz (Merkz.Ofis)
:
Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Gaye Sokak ( Yeşiltepe Camii Sokağı)
No : 15/ A Büyükçekmece - ISTANBUL TURKEY
Telefonlarımız
:
+90.(212) 881 06 88 (0212) 882 46 88 ( Hafta İçi 10:00 / 17:00 )
Fax Numaramız
:
+90.(212) 881 06 88 ( 24 Saat)
Mail Adreslerimiz
:
bilgi@banyobanyo.com

1 yorum :