Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

15 Şubat 2011 Salı

KARTOPU SPONSORLUĞUNDA HEDİYE ETKİNLİĞİ......



Yaz ve Kış sezonları için 5 farklı kategoriden oluşan KARTOPU, KARTOPU WOOL, KARTOPU SPECİAL COLLECTİON, KARTOPU BEBE VE LOREN grupları altında toplam 40 çeşit ürün ve her ürün için ortalama 60 renk seçeneği bulunmaktadır. KARTOPU, sezon taleplerini ve müşteri isteklerini önceden belirleyerek ürün gamına her yıl yeni kaliteler ve renkler ilave etmektedir.


KARTOPU, her kış sezonu kendi bünyesinde tasarladığı, yeni trendlerin yer aldığı el örgü triko modellerini kapsayan BAY-BAYAN, ACCESSORIES kataloglarını uzman örgü kadrosu ve araştırmacılarının ekip çalışması ile ortaya çıkararak, KARTOPU ipliğinin satıldığı bütün satış noktalarından okuyucularına ulaştırır. KARTOPU ÖRGÜM adı altında çıkan BEBEK – ÇOCUK dergisi ise Turkuvaz Yayın Grubu işbirliği ile 3 ayda bir dergi satış noktalarında okurlarıyla buluşur.

KARTOPU yıllık satışının %30’unu ihraç etmektedir. Başta Kanada, Amerika, İngiltere, Rusya olmak üzere Arnavutluk, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Litvanya, Makedonya, Mısır, Moldovya, Romanya, Suriye, Suudi Arabistan, Ukrayna ve Yunanistan’a ihracatı bulunmaktadır.

5000m2 show-room ve toptan satış merkezi ile KARTOPU, Avrupa’nın tek çatı altında hizmet veren en büyük toptan satış mağazalarından birine sahip olup Tekstil Sektörünün Lider Kuruluşlarındandır.

Müşterilerinin her zaman memnuniyetini düşünerek daha iyi hizmet vermek ve daha yakın olmak adına TÜRKİYE genelinde BURSA, İZMİR, İZMİT, ESKİŞEHİR, LÜLEBURGAZ, ANKARA, SAMSUN, KÜTAHYA, İSTANBUL-Sultanbeyli, RİZE ayrıca YUNANİSTAN ve KIBRIS olmak üzere toptan satış yapan 12 bayisi bulunmaktadır. KARTOPU ürünleri bütün tuhafiye ve el örgü satış noktalarında siz değerli müşterilerimizin beğenilerine ve satışına sunulmaktadır.

ÖRGÜNÜN TEK ADRESİ KARTOPU AİLESİ
www.kartopu.com.tr

Gelelim Kampanyamıza:

Kampanyama katılanlar arasında yapacağım çekilişle tam 6 kişi KARTOPU ürünlerinden oluşan HEDİYE SEPETİ kazanacak. Yapmanız gerekenler çok basit:

şartlar burada;http://renklibahcem.blogspot.com/2011/02/kartopu-sponsorlugunda-yepyeni.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder