Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

22 Nisan 2011 Cuma

RAEN’DEN 1 KİŞİYE “ZEYTİN YAPRAĞI KOLONYASI” HEDİYE(22NİSAN-6MAYIS)

Raen’in anlamı
2005 yılında İstanbul’da kurulan RAEN, bitkisel kişisel bakım ürünleri üreten kalite ve özen odaklı %100 yerli butik bir firmadır.

RAEN ana fikrini isminden almaktadır. Eski Latince’de “oran ve miktarını belirtmek” anlamına gelen RAEN firmamızın temel ilkesidir. RAEN’de dikkat ettiğimiz temel nokta cilt bakımı için ürünlerde en ideal oranlara tamamen doğal içeriklerle ulaşmaktır.

Zengin floradan gelen özler
Ayrıca dünyanın en zengin flora coğrafyasına sahip ülkemizin bu özelliğini tüm ürünlerimize yansıtıyor, ürün malzemelerimizin büyük bir kısmını yurt içinden temin etmeye özen gösteriyoruz. RAEN’i hayata geçirdiğimiz ilk günden bu yana, ürün çeşitliliğimizi bilimsel kaynaklar yardımıyla genişletiyor ve müşterilerimize uluslararası kalitede ürünler sunuyoruz.

Ürün çeşitliliği
RAEN’de amacımız bitki ve meyvelerin özelliklerinden faydalanarak güvenle kullanabileceğiniz cilt bakım ürünleri tasarlamaktır. Yeni ürün fikirleri için denemelerimiz her zaman olduğu gibi devam etmektedir.

Kozmetik ürünleri tercih etmeyen ve özgün ürünler arayanlar için alternatif bir marka olan RAEN, perakende ve toptan satışlarını İstanbul-Nişantaşı’ndaki merkez butik dükkanından yapmaktadır.

Hakkımızda, Neden RAEN?

RAEN doğal olanı taşır
RAEN ürünleri tasarlanırken bilimsel eserler, makaleler ve tabi ki doğal yaşam bilgi kaynağı olarak kullanılmaktadır. Bütün ürünlerimizi “tercih edilen olmak” anlayışı ve özeniyle hazırlıyoruz. Ürünlerimiz renklerini içeriklerinde bulunan bitki-meyve yağlarından ve parçacıklarından almakta ve kimyasal koruyucu içermemektedir.

RAEN ürünleri farklı cilt tiplerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmaktadır. Cildin nem dengesini kazanması ve koruması RAEN ürünlerinde gözetilen temel işlevdir. Özellikle kozmetik ürünlere hassasiyet geliştirmiş olan cilt tipleri RAEN ürünlerini tercih ederek olumlu sonuçlar almaktadır.

RAEN çevreyi düşünür
RAEN çevreye duyarlılığı nedeniyle paketleme (ambalajlama) için doğal, geri dönüşümlü ve yalın malzeme kullanımını tercih etmektedir. Bu tercih sayesinde müşterilerimiz ürünün ambalajına değil ürünün kendisine ödeme yapmaktadır. Ürünlerimizin hiç birisi hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.

RAEN güvenilirdir
Kimya mühendisi denetim ve kontrolünde hazırlanan özgün ürünlerimiz dünya çapındaki örnekleri arasında kalitesi ile kurulduğumuz günden beri bir adım öndedir. Doğadan geleni arayanlara özenle ulaştırma isteği ile yola çıkmış olan RAEN, bu güvenilirliği ulusal-uluslararası müşterilere ulaştırmayı hedeflemektedir.

Ürünlerimiz, İtalyan CHELAB Laboratuvarı tarafından analiz edilmiştir..

SİTEDEN BİR KAÇ ÜRÜN GÖSTERMEK İSTİYORUM…

sabunlar ve masaj aparatı….

cilt bakımı,saç bakımı ve vücutt bakımı için ürünler …

ve tabiki Kişiye Özel Ürünler

RAEN’de size ve cildinizin ihtiyaçlarına özel ürünler üretmek için ayrıcalıklı bir hizmet sunuyoruz. Sadece sizin kullanımınız için tasarlanacak ürünler için bize ulaşın.

Kampanya şartlarına gelince aranızdan 1 kişi ZEYTİN YAĞRAĞI KOLONYASININ sahibi olacak..Ürünün özellikleri şöyle..

Zarif aromaya sahip “Zeytin Yaprağı Yağı”ndan üretilmiştir. Sınırlı sayıda üretimi yapılan zeytin yaprağı kolonyasının kokusuyla parfümünüz arasında zor seçim yapabilirsiniz…
İçeriği: Distile su, Alkol (80°), Zeytin yaprağı yağı
Cilt Tipleri: Hepsi
Net Ağırlık: 200 gr.

Kampanya şartlarına gelirsek…

BUYURUN;

http://denizkayraa.wordpress.com/2011/04/22/raenden-1-kisiye-zeytin-yapragi-kolonyasi-hediye22nisan-6mayis/#wpl-likebox

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder