Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

27 Nisan 2011 Çarşamba

www.sabundanmeyveler.com dan anneler gününe özel sabun meyve sepeti hediye..


www.sabundanmeyveler.com değerli annelerimize çiçek almayı severiz öyle değil mi .peki çiçeklerin ömrü ne kadar en fazla 3 gün oysa bu sabundan meyvelerle dolu sepeti aldığınızda aylarca anneniz baktıkça sizi hatırlayabilir.siz siparişinizi verin anneler gününde annenize özel günlerde özel olarak düşündüğünüz kişiye hediyeniz gönderilsin.hem farklı bir hediye hemde mis gibi kokuyor.

Firmamız hakkında biraz bilgi edinelim

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,

Ürünümüz meyve şeklinde tamamen el emeği göz nuru sabunların çeşitli aranjmanlarıdır. Çiçek ve meyve sepetlerinin sınırlı tüketim ömrü ürünümüzü bir adım ön plana çıkardı. Uzun süre kalıcı olan kokuları hepimizin evlerinin bir kenarında sakladığımız sabunları artık sehpa üstüne, banyomuza, ofisimizde masamızın üzerine ve daha nice özel anlarda özel mekanlara taşımamızla bir keyife dönüşüyor.
Sevdiklerinize iletmek istediğiniz notlarla birlikte ürünlerimizi istediğiniz adrese teslim ediyoruz. Türkiyenin her yerine kargo ve kdv yi biz ödüyoruz. Siparişiniz onaylandıktan 24 saat sonra kargoya teslim ediliyor.
Şimdilik banka havalesi ile aldığımız siparişler bankaların onay süreci bitiminde sanal pos ile kredi kartı ve taksitlendirme imkanlarına da kavuşacak.
Sevdiklerinize farklı bir buket gondermek isterseniz bizim ürünlerimiz tam sizin için.
Saygılarımızla,
Sabundan Meyveler
Asla Isırma :)

Sabundan Meyveler

Galip Esmer Caddesi

Acelya Sokak No:2K

Gürpınar/Beylikdüzü

0 212 880 21 34

0 507 417 57 18

info@sabundanmeyveler.com

gördüğünüz üzere bu güzel sabunlar çiçek gibi annelerimize harika hediyeler olacaktır.
hediyenizi aldınız yanınada bu sepetler aldığınızda annenizin ne kadar mutlu olacağını düşünün.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder