Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

29 Mayıs 2011 Pazar

nilgünlü günler ile yaza hazırlanın......son gün31 mayıs


NATURA VIGOR Acai & Guarana Sıkılaştırıcı Jel



ÜSTELİK İNDİRİMLİ FİYATLARALA SİTEMİZDE .....
Naturelim.com Kalite Avantajı
Ürün ve hizmetlerinde "Önce İnsan Sağlığı" ilkesiyle yola çıkan Naturelim.com, sadece yüksek kalite standartlarında ürünler sunmaktadır. Araştırmalarındaki titizlik, üstün kalite, son teknoloji ile üretim ve kapsamlı eğitim, Naturelim.com için en az ürünlerinin içeriğinde bulunan yüksek kalitedeki bitkiseller, vitaminler ve mineraller kadar önemlidir.
Naturelim.com’un başlıca amacı her zaman "kalite" olmuştur. Kalite, dermokozmetik ürünler ve besin takviyeleri konusunda uzman kadromuzla ve kapsamlı kalite kontrol tesislerimizle güvence altındadır. Sadece en iyi hammadde sağlayıcılarından sağlanan, yüksek kaliteli hammaddeler, Fabrikamıza ulaştığı anda tekrar bir kalite kontrol testine tabi tutulur. Kalite kontrol laboratuvarlarından onay çıkmadığı sürece bu hammaddeler üretime dahil edilemezler.

Her bir hammadde etkinliği, saflığı ve güvenilirliği belirli bir standartta tutabilmek için, seri üretimlerden önce tam spektrumlu mikrobiyolojik ve kimyasal analizden geçirilir. Daha önceden belirlenmiş kalite kriterleri karşılanırsa, üretim aşamasına geçilir, karşılanmazsa hiçbir şekilde üretime geçilmez, hammadde geri gönderilir.

VEE İŞTE SİTEMİZLE KAMPANYAMIZ

NATURA VIGOR Acai & Guarana Sıkılaştırıcı Jel
ŞUAN İNDİRİMLİ OLAN HEDİYEMİZ 36 LİRADAN SATIŞA SUNULMAKTA VE İNDİRİMSİZ FİYATI 59 TL DİR.

KAMPANYAMIZ SONUNDA ZAYIFLAMAK VE İNCELMEK İSTEYENLERİ YAZA HAZIRLAYICI KREMİMİZ HEDİYE.....

katılım burada acele edin...;http://nilguncetin.blogspot.com/2011/05/httpwww_19.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder