Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

22 Haziran 2011 Çarşamba

25er adet yaz kurabiyesi kim istemez ??


evet ürünlere bakalımmı hep birlikte hepsi ayrı güzel hepsi ayrı şirin...özel günlerinizi unutulmaz kılacak neler var neler bebek kurabiyeleri, düğün nişan kurabiyeleri doğumgünü kurabiyeleri ve cupcakeler pastalar herşey var .






Cookiepoint olarak amacımız, sizin için özel tasarlanmış ürünlerimizde görsel olarak mükemmelliği sunarken tat ve lezzet olarak da damak zevkinize en iyi şekilde hizmet etmektir.
Kaliteye ve lezzete olan bağlılığımız ürünlerimizde sadece en iyi malzemeyi kullandırmamızı gerektirmektedir. Sizin için taze hazırlanan kurabiye, cupcake ve pastalarımızda en iyi cins tereyağı, ev yapımı marmelât ve krema, mevsim meyvesi çeşitleri, lüks Belçika çikolatası ve Fransız Calle baut marka şeker hamuru kullanılmaktadır.
Bizim için ürünlerimizin kalitesi ve lezzeti kadar müşterilerimizin sağlığı da önemlidir. Bu sebeple ürünlerimiz sıhhî koşullarda üretilip, hiçbir koruyucu kimyasal madde içermemektedir. Kurabiye, cupcake ve pastalarımızın dekorasyonunda kullandığımız şeker hamurunun renklendirilmesinde de Amerikan FDA (Food and Drug Administration) onaylı sağlığa hiçbir zararı olmayan Wilton marka gıda boyası tercih edilmektedir.
Alerji Bilgisi
Ürünlerimizde süt ve süt ürünleri, fındık ve glüten kullanılmaktadır. Lütfen bize sipariş veririken özel beslenme gereksinimlerinizi bize bildiriniz.



gördüğünüz gibi bunları yemey kıyamaz insan değilmi Serap hanım'ın emeğine sağlık
GELELİM KAMPANYAMIZA VE ŞARTTLARINA KAMPANYA ŞARTLARINI YERİNE GETİRECEK 2 ŞANSLI KİŞİ ÖZEL KUTULARINDA 25 ER ADET YAZ KURABİYESİ KAZANACAK.

katılım burada;http://www.ilknurundunyasi.com/2011/05/cookiepoint-ile-2-kisiye-2-kutu-25.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder