Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

15 Haziran 2011 Çarşamba

ACUPEDS DETOKS İLE AYAKLARIMIZ RAHATLAYACAK ......

ACUPEDS DETOKS İLE AYAKLARINIZI RAHATLATIYORUZ


ACUPEDS HAKKINDA
Acupeds® detoks pedi günümüzde kullanılan mevcut detoks yöntemlerinin yerini alacak etkili bir ürün! Yüzyıllar boyunca süren araştırmalar tedavi edici bitkilerin doğal iyileştirici gücünü kanıtlamaktadır. Acupeds ayakaltında bulunan akupunktur noktaları üzerinden toksinlerin doğal yollar ile, güvenli bir biçimde vücuttan atılmasını sağlar.
Acupeds�in içeriğinde kullanılan bitkilerin toksin çekim gücü geniş çapta testlerden geçirilmiş ve hiçbir hayvansal ürün kullanılmamıştır. Doğu tıp bilimlerine göre vücudumuz 360 akapunktur noktasına sahiptir. Bu noktaların 60�dan fazlası ayak tabanımızda bulunur.
Ayak tabanımız kalbimizden sonra vücudumuzun en duyarlı ikinci bölgesi olarak bilinir. Bu noktalar önemli iç organlarımızın yansıma ya da tepki bölgeleridir. Acupeds detoks pedi ayakaltına yerleştirildiğinde ısınırlar, gözeneklerin açılmasını sağlar ve kan ve lenf sistemlerine ozmotik bir basınç uygulayarak zararlı toksinleri cildimiz üzerinden emerler.



VÜCUDUMUZU ZEHİRLEYEN AĞIR METALLER !

Vücudumuzda toksin birikmesine neden olan ağır metaller hakkında bilgi edinmek ister misiniz?

VÜCUDUMUZU ZEHİRLEYEN AĞIR METALLER !

Vücudumuzda
toksin birikmesine neden olan ağır metaller hakkında bilgi edinmek ister misiniz?

1.Kurşun:
Kurşun oluşumuna neden olan trafik kirliliği, petrol, sigara, kullandığımız kalemler, saç boyaları temas ve solunum yolu ile vücudumuza geçer. Sinir sistemimize, zihin ve kemik sağlığına zarar verir.

2.Kadmiyum:
Konserveler, sigara dumanı, deterjanlar, eve yeni alınan halılar ve tarımsal gübreler ile vücudumuza girer. Böbreklere, sinir sistemine, kemiklere, solunum sistemine zarar verir ve tansiyonu yükseltir.

3.Alüminyum:
Bazı diş macunları, yemek saklama kapları, mide için kullanılan anti-asitler, sigara filtreleri, bazı tuzlar ve peynirler, ter karşıtı deodorantlar, zararlı alüminyum içerirler. Hafıza bozuklukları ve Alzheimer hastalığı bulgularında artış olur.

4.Civa:
Bazı boyalar, ton balığı konservesi ve diş dolgularında bulunan amalgam yoluyla vücuda girerler. Böbrek, karaciğer ve özellikle beyin fonksiyonlarını bozan bir maddedir.
5.Bakır: Sağlıksız İçme suyu ile vücuda giren bu metal ,demir ve çinko gibi vücuda yararlı elementlerin miktarını azaltır.

6.Florid:
Diş macunları, ağız gargaraları, teflon tavalar ve fluor miktarı yüksek sular bu ağır metalin kaynağıdır. Dişlerde lekeler ve kemik zayıflığında önemli rol oynadığı gösterilmiştir.

7.Arsenik:
Bazı şarap ve biralarda, tuz ve boyaların içinde bulunur. Karaciğer, böbrek ve solunum sisteminde olumsuz etkileri gösterdiği bilinmektedir.

KAMPANYAMIZ SONUNDA 1 KİŞİYE 1 KUTU 6'LI DETOKS BANDI HEDİYEMİZ

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder