Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

22 Haziran 2011 Çarşamba

ÇILGIN ELTİLER ve RAEN İŞBİRLİĞİ İLE 1 KİŞİYE HEDİYE SETİ ...



Yine güzel bir kampanya ile sizlerleyim.Öncelikle RAEN'i tanıyalım;

Raen'in anlamı
2005 yılında İstanbul'da kurulan RAEN, bitkisel kişisel bakım ürünleri üreten kalite ve özen odaklı %100 yerli butik bir firmadır.
RAEN ana fikrini isminden almaktadır. Eski Latince'de "oran ve miktarını belirtmek" anlamına gelen RAEN firmamızın temel ilkesidir. RAEN’de dikkat ettiğimiz temel nokta cilt bakımı için ürünlerde en ideal oranlara tamamen doğal içeriklerle ulaşmaktır.
Zengin floradan gelen özler
Ayrıca dünyanın en zengin flora coğrafyasına sahip ülkemizin bu özelliğini tüm ürünlerimize yansıtıyor, ürün malzemelerimizin büyük bir kısmını yurt içinden temin etmeye özen gösteriyoruz. RAEN'i hayata geçirdiğimiz ilk günden bu yana, ürün çeşitliliğimizi bilimsel kaynaklar yardımıyla genişletiyor ve müşterilerimize uluslararası kalitede ürünler sunuyoruz.

Ürün çeşitliliği
RAEN'de amacımız bitki ve meyvelerin özelliklerinden faydalanarak güvenle kullanabileceğiniz cilt bakım ürünleri tasarlamaktır. Yeni ürün fikirleri için denemelerimiz her zaman olduğu gibi devam etmektedir.
Kozmetik ürünleri tercih etmeyen ve özgün ürünler arayanlar için alternatif bir marka olan RAEN, perakende ve toptan satışlarını İstanbul-Nişantaşı'ndaki merkez butik dükkanından yapmaktadır.

Tamamen doğal olan bu ürünlerden birkaçı;



Gelelim kampanyamıza;
Kampanyamız sonunda 1 kişi aşağıdaki ürünlerden oluşan setin sahibi olacak.
Raen Bitkisel Kavun Vücut ve Masaj Yağı

katılım ve şartlar burada;http://www.cilgineltiler.com/2011/06/cilgin-eltiler-ve-raen-isbirligi-ile-1.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder