Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

5 Haziran 2011 Pazar

MUTFAK CİNLERİNDEN CHİCCY HEDİYELERİ......

Chiccy, takı ve aksesuar tasarımları ile günümüz moda dünyasına yeni bir esinti getiriyor. En iyi materyallerle tasarlanmış ürünleriyle trendi takip etmekte..

Chiccy, takı ve aksesuar tasarımlarını, her yaşdaki tüm zevklere ve yaşam tarzlarına sunabilmekte.Kendine özgü tasarım ve aksesuarlarları, her zaman bizlere farkedilebilir olmanın güvenini sağlamakta Chiccy orjinal koleksiyonları ve geniş ürün yelpazesi ile her yaşa herkesin zevkine hitap etmekte.


Bu güzel koleksiyonları görmek isterseniz eğer bu adres üzerinden Chiccy‘e ait olan Eminonunde bulunanan showroomu’nuna ait tüm iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.Eğer ben İstanbul dışındayım nasıl bu ürünleri edinebilirim derseniz o zaman kampanya dönemlerinde Trendyol,Markafoni, Morhipo alışveriş sitelerinden indirimli olarak edine bilirisiniz.Chiccy ait koleksiyonlara bu şekilde edinebilir ve kendinize yada sevdikleriniz özel günlerinde hediye edebilirisiniz.

Peki biz size Chiccy aksesuar aracığıyla size ne hediye ediceğiz .:)

Chiccy bize kocaman içinde harikulade Chiccy takıları olan bir kutu yolladı. Bu kutunun içinde tam 15 kişiye hediye ediceğimiz akseuarlar bulunmakta Bu aksesuarlar şık kutular içinde size kargolanıcak .


katılım burada;

http://mutfakcinleri.wordpress.com/2011/05/24/chiccy-den-15-kisiye-hediyemiz-var

1 yorum :

  1. canım burdan yazayım dedim,
    ayyyy beğendiysen inan çok sevindim güle güle giy:)))) güle güle giy:)))
    yakında bi çekiliş daha yapıcam.. ama bu aralar ekleyeceğim çok şey var. sırada bekleyenler var:))
    ama yine de takipte kal:))
    sevgiler saygılar canım!

    YanıtlaSil