Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

19 Haziran 2011 Pazar

RENKLİBAHÇEM İLE KAMPANYAMATİK KAMPANYASI....

"19 haziran 19 temmuz tarihleri arasında www.kampanyamatik.com ' a üye olup ve facebook sayfasında kampanyamatik.com sayfasını paylaşan linklerini (http://renklibahcem.blogspot.com/2011/06/kampanyamatikcom-ile-duzenledigimiz.html) adresine yorum bırakan kullanıcılar arasında yapılacak çekilişle 2 kişiye Kappa Nero Formen EDT ve Kappa Perla Women EDT hediyeleri verilecektir."

Kampanyamatik.com, internet sektörünün Türkiye’deki ilklerinden olan İnsoplus Bilişim Çözümleri Ve Danışmanlık Hizmetleri’ne aittir. 365 gün kampanya sloganıyla başarısına devam etmektedir. Sitede bir çok ürüne % 80 lere varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Ayrıca ürünlerinizin satışıda yapabilirsiniz. Bunun için destek@kampanyamatik.com adresine şirket ünvanı, adres, telefon bilgileri ile ürünleriniz ile ilgili ürün bilgisi, varsa ürün görsel linkleri, stok bilgisi ve en iyi fiyat teklifinizi, "Ürün Satışı" başlığı altında iletmeniz gerekmektedir.

Haftanın 7 günü 24 saat destek@kampanyamatik.com adresine e-posta gönderebilir, Hafta içi saat 09:00 - 18:00 saatleri arasında 0212 243 59 24 nolu telefondan arayabilirsiniz.

Sitedeki kampanyalı ürünlerden bazıları


Gelelim hediyemize ;

1 kişi 1 adet Kappa Perla Women EDT 100 ML Bayan Parfümü Hediyeli Set

1 kişi 1 adet Kappa Nero Formen EDT 100 ML Erkek Parfümü Hediyeli Set



KATILIM BURADA;http://renklibahcem.blogspot.com/2011/06/kampanyamatikcom-ile-duzenledigimiz.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder