Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

14 Haziran 2011 Salı

YAKINDA AÇILIYOR! EN ÜNLÜ MARKALAR İLE FASHİONGAR......

www.fashiongar.com
Çok yakında yayına başlayacak olan fashiongar.com özel alışveriş sitemizde yerli ve yabancı bir çok ünlü markanın trend ürünlerine çok uygun kampanyalı fiyatlarları ile sahip olabileceksiniz.
Fashiongar moda ve mağazacılık sektöründeki 25 yıllık tecrübesini internete taşıyor.
Açıklama
Tekstil, internet teknolojileri ve müşteri hizmetleri alanlarındaki tecrübelerimizi sizleri mutlu ve memnun üyelerimiz yapabilmek amacıyla biraraya getirdik.


Misyon
www.fashiongar.com
Üyelerimize, alışverişten daha fazlası sunuyoruz. Amacımız, siz değerli üyelerimize sadece alışveriş fırsatları sunmak değil;, şık, zevkli, estetik ve kaliteli ürünleri cazip indirimlerle birarada bulacağınız ve kendinizi özel hissedeceğiniz yeni ve farklı bir buluşma noktası olmak.

Dünyanın ve Türkiye’nin seçkin markalarını, özel kampanyalar ve %70’e varan indirimlerle modanın buluşma noktası Fashiongar’da üyelerimize sunuyoruz. Fashiongar, üyelerine tekstilde moda ve stil sunarak farklılık yaratmayı hedeflerken, en son teknoloji ürünlerinden, en şık aksesuarlara, ev tekstili, dekorasyon, ayakkabı ve daha birçok ürüne büyük fırsatlarla sahip olma imkanı sağlıyor.
E-posta
destek@fashiongar.com
Telefon
0 212 321 44 05
İnternet Sitesi






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder