Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

1 Temmuz 2011 Cuma

EVDİZ MOBİLYADAN PUFFY KOLTUK HEDİYE ....

1994 yılında Bursa'da 60 m2 küçük bir işyeri olarak faaliyet göstermeye başlayan EVDİZ Alışveriş Merkezleri bugün 25.000 m2 kapalı çalışma alanı, profesyonel ve geniş bir kadro ile sektörün önde gelen şirketleri arasında yerini almaktadır. İstanbul, Bursa, Silivri, Tekirdağ, Eskişehir, Samsun, Gaziantep ve Ş.urfa'da olmak üzere toplam 8 şubemiz bulunmaktadır.
Beyaz eşyadan zücaciyeye; tekstilden mobilyaya; elektronikten halıya kadar 58.000 çeşit ürünle mağazacılık ve perakande sektöründe hizmet vermekteyiz.
Zincir mağazacılık anlayışında firmamız bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri bünyesinde barındırıp tüketicilere en uygun koşullarda sunmaktadır.


Koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile ciro ve karlılıktaki verimini artırarak öncülüğünü ve İlk'leri sürdürmek, mağazacılık sektöründeki liderliğini koruyarak pazarı geliştirmektedir.
Türkiye'nin değişen dinamikleri doğrultusunda tüketicinin beklentilerine, ihtiyaçlarına en uygun ürün hizmetlerini doğru zamanda sunarak ve alışverişi keyifle yapmanızı sağlar.
Teknolojik gelişmelerin ve globalleşmenin dünyayı tek bir pazar haline dönüştürmesinin bilincinde olan EVDİZ Alışveriş Merkezleri, 13 yılı aşkın perakendecilik deneyimini kullanarak vizyonunu, mağazacılık sektörüne açılarak alanında önde gelen bir marka olmak üzerine kurmuştur.
Müşterilerin, çalışanların ve toplumun mevcut, ileride doğabilecek ihtiyaç ve beklentilerini birlikte dikkate alarak, tüm süreçlerimizin sürekli iyileştirilmesi felsefesine dayalı, çağdaş alışveriş hizmetleri ile tüm taraflara azami memnuniyet sağlamayı hedefleyen bir kalite politikasını benimsiyoruz. "Bizde paylaşmak esastır."

EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ.

Merkez Adres:Baglar Mah. Ataturk Cad. No: 18 Bagcilar / Istanbul
Telefon:(0 212) 550 72 70 - 515 01 22 - 550 28 08
Fax:(0 212) 550 35 48
E-mail:info@evdizonline.com

Firmamızın ürün grupları çok geniş ....








Polo Orta SehpaNisa Oturma GrubuPrestij Tv Ünitesi
daha neler var neler daha fazla ürünü görmek için lütfen tıklayınız. http://www.evdizonline.com

İŞTE 89 TL DEĞERİNDEKİ HEDİYEMİZ;



Bu harika koltuğu kazanmanız için bazı şartlarımız var ;
ŞARTLAR VE KATILIM BURADA;
http://www.ilknurundunyasi.com/2011/06/evdiz-den-1-kisiye-89-tl-degerinde.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder