Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

8 Eylül 2011 Perşembe

EVİST İLE 3 KİŞİYE YASTIK HEDİYE.......

3 şanslı izleyicimize 2 şer adet dekoratik yastık hediye;




Evist
Evist, ekranlarin sevilen dizileri Oyle Bir Gecer Zaman ki ve Ay Tutulmasi'ndan sonra Kursun Bilal ve Kuzey Guney dizilerinin duvar kagidi sponsoru oldu.
Evada Tekstil Dış Ticaret Ltd. Şti. Kurumsal adı altında faaliyetlerini gerçekleştiren Evist Ithal Duvar Kağıtları ve Perde Dekorasyon firması
2005 senesinde Koşuyolu’nda bulunan 700 m² mağazası ile sektöre hizmet vermeye başlamıştır. Perakende olarak satışa sunulan ürünler arasında, perdelik kumaş, ithal duvar kağıdı, döşemelik kumaş, aksesuar, parke ve mobilya gibi ürünleri bünyesinde barındıra...
n firma aynı zamanda kişiye özel dikim hizmeti veren perde dikim atölyesi ile kişilerin yaşam alanlarını güzelleştirmeyi misyon edinmiştir.

2006 senesinde, sektörde yer alan ve mal alımı gerçekleştirdiği distribütör firmaların verdiği hizmet kalitesinden memnun olmayarak, katıldığı yurtdışı fuarlar da birliktelik sağladığı avrupa kökenli, perdelik, döşemelik kumaş ve ithal duvar kağıdı markalarını peşisıra Türkiye pazarına tek yetkili distrübitör ve dağıtıcı olarak getirmeye başlamıştır.

2009 Senesinde Koşuyolu’nda bulunan merkez mağazasına ilave olarak, Ümraniye Keyap Çarşı sitesinde 1200 m² kullanım alanlı, 2. Mağazasını hizmete sokan firma, sektöre sunduğu kaliteli ürünlerin yanı sıra üründen daha önemli olan verdiği hizmet ile ön plana çıkmakta, temsilciliğini yaptığı ürünleri katıldığı saygın yurtiçi fuarlar ile gerek nihai tüketicilere gerekse içmimar ve proje sahiplerine tanıtmaktadır.

Firmanın distrübitörlüğü altında bulunan markalar ;

Duvar Kağıdı Italya Limonta
Duvar Kağıdı Italya Domus Parati
Duvar Kağıdı Italya Como
Duvar Kağıdı Italya Print 4
Duvar Kağıdı Belçika Hookedonwalls
Duvar Kağıdı Belçika Flocart
Duvar Kağıdı Belçika Atlas
Duvar Kağıdı Belçika Portfolio ( Khroma )
Duvar Kağıdı Hollanda Eijffinger
Duvar Kağıdı Fransa Special Edition
Duvar Kağıdı Kanada Shand Kydd
Duvar Kağıdı USA Roysons
Duvar Kağıdı Almanya Kolizz Art
Perdelik Kumaş Belçika Dizz
Perdelik Kumaş Hollanda Eijffinger
Perdeik Kumaş Hollanda Russell & Harvey
Perdelik Kumaş İtalya Aura
Perdelik Kumaş Kore Rebekah
Döşemelik Kumaş Belçika Escolys
Döşemelik Kumaş Italya Limonta







Hiç yorum yok :

Yorum Gönder