Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

4 Ekim 2011 Salı

EVİST İLE İP PERDE KAZANABİLİRSİNİZ...NASIL MI ? TIKLAYIN..






Evist Ithal Duvar Kağıtları ve Perde Dekorasyon

Evada Tekstil Dış Ticaret Ltd. Şti. Kurumsal adı altında faaliyetlerini gerçekleştiren Evist Ithal Duvar Kağıtları ve Perde Dekorasyon firması2005 senesinde Koşuyolu’nda bulunan 700 m² mağazası ile sektöre hizmet vermeye başlamıştır. Perakende olarak satışa sunulan ürünler arasında, perdelik kumaş, ithal duvar kağıdı, döşemelik kumaş, aksesuar, parke ve mobilya gibi ürünleri bünyesinde barındıran firma aynı zamanda kişiye özel dikim hizmeti veren perde dikim atölyesi ile kişilerin yaşam alanlarını güzelleştirmeyi misyon edinmiştir
Yaşam alanlarımızın vazgeçilmez unsuru olan İthal Duvar Kağıdı, Perdelik & Döşemelik Kumaş ürün gruplarında, Avrupa ve Amerika’nın önde gelen 19 markasının Türkiye Temsilciliğini yapan Evist firması , bu markalarına ait zengin koleksiyon çeşitliliği sayesinde gerek ülke içinde gerek ülke dışında, ev ve otel gibi çok sayıda projede yer alıyor.

Evist, Türkiye temsilcisi olduğu markalarına ait koleksiyonları kendisine ait Istanbul; Koşuyolu ve Ümraniye Keyap Dekorasyon Çarşısı mağazalarının yanısıra ülke çapında bulunan bayi kanalları ile satışını gerçekleştirmektedir.

Evist’, anahtar teslim projeler içerisinde, sahip oldukları özellikler ile alternatiflerinden ayrılan ve tercih edilen, özellikli duvar kağıtları, outdoor döşemelik ve perdelik kumaşlar, zengin koleksiyon çeşidi ve bünyesinde bulunan butik perde dikim atölyesi ile farklılık yarattığı ev, işyeri, yat, otel ve hastane projeleri yer almaktadır.

Mimarların, Evist’i tercih etmelerinin arkasında yatan sebeplerin başında Ithal Duvar Kağıdı , Perdelik & Döşemelik Kumaş, gibi birbirinden farklı ama bir o kadar da bağımlı dekorasyon unsurlarında zengin bir koleksiyonu aynı anda görebilmeleri, vakit kaybetmeden karar vermelerini kolaylaştırırken, firma bünyesinde bulunan Perde Dikim Atölyesi gibi avantajları kullanabilmeleri yatıyor


Versari ( Belçika ), A.Tesutti ( Italya ), Paduana(İspanya) kumaş markalarının Türkiye Distribütörü olan Evist; Perde tasarım uygulamalarındaki tecrübesini, hizmetiyle pekiştirerek yaşam alanlarının yanında kişinin özel ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak uygun çözümler sunmaktadır. Firma olarak uygulamada gösterdiğimiz titizlik, mağazamızda satışa sunulan dünyaca ünlü markalar, zengin perde ve kumaş çeşitleri bu alandaki profesyonelliğimizin göstergesidir.


Evist İthal Duvar Kağıtları, son 3 senedir, Türkiye pazarına, Avrupa’nın en önde gelen duvar kağıdı markalarını stokları ile sunmaktadır. Markalaımızın her biri üretimlerini Avrupa standartları ve normlarına göre gerçekleştirmekte ve sahip oldukları sertifikalar ile korunmaktadırlar.




Firmamızı sizlere yakından tanıttık biz sizlerle Evist firması ile vereceğimiz hediyelere gelince.


İki izleyecimiz bizden 90 cm en x 280 cm boy ip perde kazanacak.


Kazanmak için şartlar burada;http://mutfakcinleri.blogspot.com/2011/10/bu-seferki-kampanyamzda-iki.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder