Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

14 Kasım 2011 Pazartesi

BLAST İLE 2 KİŞİYE JEAN HEDİYE...





Hakkında

Sokak Modası ve Extreme Spor Kültürünü keşfetmenin en eğlenceli ve hesaplı yolu Blast Streetwear'dan geçiyor. www.blast-shop.com

Triomoda Tekstil’in genç markası BLAST , markanın temellerinin atıldığı 2004 yılından bu yana gençlerin ve genç yaşayanların gözdesi global bir sokak markası haline geldi. Sokak moda trendlerini takip eden, her sezon koleksiyonuna ekleyerek sizlerin beğenisine sunan ve sokak modasına yön veren bir marka olma hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden BLAST içerisinde genç ve dinamik tasarımcıların da bulunduğu ekibiyle geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Bugün franchise'larla beraber 6 mağaza, birçok satış noktası ve bayilerin yanı sıra YKM, Ender, Huzur, Özdilek ve Boyner gibi katlı zincir mağazalarda gençlerle buluşan BLAST, İzmir, Antalya, Bursa, Adana, Mersin başta olmak üzere Türkiye genelinde 270 noktada satışa sunuluyor.


Erkek : Deniz Şortu ,Gömlek ,Kapri , Kazak , Mont, Pantolon , Sweatshirt , T-Shirt, Yağmurluk , Yelek , Hırka , Eşofman , Jean , Kemer .
Ürünler

Bayan: Eşofman , Kapri , Hırka ,Gömlek ,Etek , Mont ,Pantolon , T-Shirt , Sweatshirt , Triko , Jean , Şort ,Tunik.

İnternet Sitesi




EVET GELELİM KAMPANYAMIZA ARKADAŞLAR 2 KİŞİ BİZDEN JEAN HEDİYE KAZANACAKTIR.. KAZANMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN;http://nursencehersey.blogspot.com/2011/11/blast-ile-2-kisiye-jean-hediyemiz.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder