Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

10 Kasım 2011 Perşembe

DERİNCEECE İLE 15 ŞANSLI KİŞİ ARANIYOR ...

1989 yılında Nizamettin Canpolat tarafindan kurulan Polat Yıldız Tekstil bay, bayan,çocuk içgiyim ve sütyen üretiminde faaliyet göstermektedir.

Sektörümüzün sürekli bir yenileme ve değişim içinde olduğunun bilincinde olan Polat Yıldız Tekstil çağın gereklerine uygun yatirimlara devam etmektedir.

Üretimini İstanbul Bağcılar 2000 m2 kapali alana sahip fabrikasında gerçekleştiren Polat Yıldız Tekstil yurt içinde yaygın bir bayi ağına sahip olmasının yanısıra başta
Avrupa ülkeleri olmak üzere ortadoğu ve Balkan ülkelerine de ihracatgerçekleştirmektedir.

Geleceğe hazırlıksız yakalanmamak için testil sektöründeki bilimsel veriler ışığında faaliyetlerini sürdüren Polat Yıldız Tekstil, sektöründe önder firma ve marka olarak gündemi yakindan takip ederek dünya modasında söz sahibi olmayi kendi moda ve markasını bir yaşam stili haline getirmeyi hedeflemektedir.
Misyonumuz;
Ürünlerimiz, çözümlerimiz, satış sonrası hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak, çalışanlarımız, hissedarlarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak.
Ayrıca firmamı evden ek gelir sağlamak isteyen bayanlara kataloğ gönderiyor
Bunun için sadece internet sitelerini ziyaret edip katalog istiyorum başlığınıa tıkladığınızda karşınıza çıkacak formu doldurmanız yeterli olacaktır.
Evet kendilerini kısaca tanıdık şimdi gelelim hediyelerimiz ve şartlarına;


Yukarıda görselini gördüğünüz 3 görselimizden 15 şanslı izleyicimiz kazanacak.Hediyeler her kazanana atlet ve 1 alt üst takım şeklide gönderilecektir.
katılım burada;http://derinceece.blogspot.com/2011/11/polat-yldz-ic-camasrlarndan-hediye.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder