Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

23 Kasım 2011 Çarşamba

İLKNUR'UN DÜNYASI İLE BİTKİSEL KOZMETİKÇİM KAMPANYASI...


Kampanyamızın şartlarını yerine getiren 1 kişi aşağıda resmini ve özelliklerini yazdığımız bu harika ürünün sahibi olacak . önce ürünümüzü inceleyelim.

Ozoderm Saç Bakım Kürü 4'lü Set İçeriği

Saç Besleyici Şampuan (Hair Grow Shampoo) 300 ML
Saç Renklendirici (Grey Hair) 300 ML
Saç Besleyici Maske (Hair Mask) 300 ML
Saç Besleyici Serum (Hair Loss Serum) 300 ML
OZODERM HAİR GROW SHAMPOO | saç besleyici şampuan


Medikal şampuanlar ne durumlarda kullanılır? Medikal şampuanlar derideki pullanmayı gideren soyucu salisilik asit içerirler. Ayrıca saçlı deride kepeklenmeye neden olan "malassezia" adlı bir mantarın sayısını azaltmak amacıyla, selenyum sülfid, zink pirithion, ketokonazol, siklopiroks da ihtiva ederler. Bu şampuanlar kepek ve seboreik egzamada faydalıdır. Aynı zamanda saçlı derideki sedefi ve atopik egzamayı da tedavi ederler; fakat kömür katranı içeren şampuanlar bu durumlarda daha faydalıdır.

Medikal şampuanlar normal şampuanlara göre saçta daha fazla tutulmalıdır. İdeal olarak banyoda iken önce saçı ıslatın; şampuanı uygulayın; masajla saç derisine yedirin; banyo yaparken saçı durulamadan 10 dakika şampuanla tutun ve sonra durulayın. Şampuanlanmanın arkasından nemlendirici kullanabilirsiniz.
OZODERM HAİR LOSS SERUM | saç besleyici serum

Fırçanız ya da tarağınız normalden daha fazla mı saç topluyor?

Başınızın tepesinde seyrekleşmemi fark ettiniz?

Bu dökülmeye tıbbi rahatsızlıkların, reçeteli ilaçların, yetersiz beslenmenin, yarasız saç bakım yöntemlerinin ya da şiddetli stresin yol açabileceği ihtimali olmasına rağmen, saç dökülmesi yaşayanların % 95' inde neden kalıtımsaldır ve kellik ya da androgenetik alopesi olarak bilinir. Kalıtımsal saç dökülmesi durumlarında, vücudunuzdaki genler ve hormonlar saç kökleriniz üzerinde bir büzülme etkisi yaparlar ve yeni saç uzamasında saç köklerinizi etkisiz hale getiriler.

Zaman içerisinde, saçlı derideki belli saç köklerinin ilerleyen büzülmesi saç uzama döngüsünün kısalmasına yol açar. Tamamen uzama durana dek saç gittikçe incelir ve kısalır. Neyse ki yapabileceğiniz bir şey var. İyi haber, şimdiden Ozoderm Hair Loss Serum kullanmaya başlayarak bunu engelleyebilirsiniz. Ozoderm Hair Loss Serum saç dökülmesini engeller ve yeni saç gelişimini de destekler. Zayıflayan saç foliküllerini güçlendirir.

Ozoderm Sipariş
OZODERM GREY HAİR | saç renklendirici

Ozoderm Grey Hair; melanin yerine, saçınızı aşama aşama doğal rengine dönüştürecek pigmentin saç köküne kombinasyonunu sağlar. Ürünü ağarmış, beyazlamış saçınızın bulunduğu bölgeye uygulayarak kullanabilirsiniz. Hafif bir gri etki sağladığınızda dilerseniz uygulamayı bırakabilirsiniz veya beyazlık kayboluncaya kadar devam edebilirsiniz.

Ozoderm Grey Hair kullanıma hazır ve de kullanımı kolay şeffaf bir losyondur herhangi bir saç losyonu gibi her sabah ve akşam temiz saça uygulayınız. 4 veya 8 haftadan sonra istediğiniz renk tonuna ulaşacaksınız. Elde ettiğiniz tonu korumak için ürünü her hafta sadece 1 veya 2 kez uygulamanız yeterlidir. Deride leke yapmaz. Ozoderm Grey Hair'i kullanmadan önce kullanma talimatını dikkatlice okuyunuz.

Sadece harici kullanım içindir. Kullandıktan sonra ellerinizi yıkayınız. Ürünü sakalınıza, bıyığınıza, kirpiğinize, kaşınıza veya vücudunuzun diğer bölgelerine kullanmayınız. Göz ile temastan kaçınınız. Saç derinizde alerji olursa losyonu kullanmayınız. Serin bir ortamda saklayınız, ısı ve ışıktan uzak tutunuz. Çocukların ulaşabilecekleri yerlere koymayınız. Başka amaç için kullanmayınız.
OZODERM HAİR MASK (Saç Besleyici Maske)

Ozoderm Saç Besleyici Maske; Saç boyaları, yanlış şampuan seçimi, renk açıcılar, hava kirliliği, stres, fön, aşırı ve sert fırçalama, havlu ile kurulama gibi çeşitli nedenlerle oluşan tüm saç sorunlarında saçın bozulan yapısını onarır ve tekrar sağlıklı bir görünüm kazandırır. Saçları dipten uca besleyip güçlendirerek dökülmelerini önler, genetik kaynaklı olmayan saç dökülmelerinde düzenli kullanımda, kullanıcıların saç dökülmelerini en aza indirgediği veya tamamen ortadan kaldırdığı görülmüştür. Genetik kaynaklı saç dökülmelerinde ise kullanıcıların mevcut durumu koruma ve saçlarını güçlendirerek, dökülme sürecini uzatmalarını önemle tavsiye edilir.

Ozoderm Saç Besleyici Maske kullanıcılarının %99'unda, saçlarının eskiye oranla daha parlak ve yumuşak olduğu görülmüştür.
Etkisi:
Ozoderm Saç Bakım Kürü , İçeriğindeki PH 5.5 değeri ile saç veya saç derisinde alerjik reaksiyonları, tahrişi ve saç derisinde kabuklanmayı önlüyor.

Uyarılar:

• Kullanmaya başlamadan önce mutlaka kutunun içerisindeki kullanım talimatını okuyunuz!
• Hergün kullanmadan önce mutlaka çalkalayınız
• Ürün herhangi bir hastalığın teşhis veya tedavisinde kullanılamaz
• Göz ile temasında bol su ile yıkayınız
• Çocuklardan uzak tutunuz
• Alerjik durumlarda ürünü kullanmayı bırakıp doktorunuza veya ürün danışma hattına başvurunuz
Yan Etkisi:

Göz ile temastan kaçınınız. Saç derinizde alerji olursa losyonu kullanmayınız. Serin bir ortamda saklayınız, ısı ve ışıktan uzak tutunuz. Çocukların ulaşabilecekleri yerlere koymayınız. Başka amaç için kullanmayınız.
İçindekiler:

Water, polyquaternium-10,PEG-7, dimethicone copolyol, hydrolysed wheat protein, parfum, D-Panthenol, Chamomilla Recutita, Aloe Vera Barbedensis, Nettle Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylhexylgelycerin.
Nasıl Kullanılır:

1. Ozoderm saç besleyici şampuan saçı temizlemek için kullanılır. Ilık veya soğuk su ile saçı ve saç derisini ıslatın (sıcak su saçı ve derisini kurutur). Avuç içine bir miktar şampuan alın; ellerinizle ovuşturduktan sonra şampuanı başınıza sürün ve parmak uçları ile 30 saniye kadar masaj yapın. 3 ila 5 dakika beklemesine özen gösterin ve saçınızı son olarak durulayın.

2. Saçınızda dökülme, kepek ve kabuklanma gibi sorunları varsa Ozoderm Saç Besleyici Maskeyi kullanın. Temiz saça uygulayın. Saç diplerine hafifçe masaj yaparak iyice tüm saç ve saç derisine nüfuz edin. Ürün yanında bulunan saç bonesini başınıza takarak en az 25 dakika saçta bekletin. Bu süre içerisinde aktif maddeler ve vitaminler saç derinize nüfuz edecektir. Daha sonra şampuan ve sabun kullanılmadan ılık suyla yıkayın ve durulayın. Gerekirse tekrarlayın. Gözlerle temastan kaçınınız. En etkili sonucun alınabilmesi için haftada 3 kez kullanılması tavsiye edilir. Saç dökülmesi probleminiz var ise 3 aşama olan Ozoderm Saç Besleyici Seruma geçebilirsiniz.

3. Ozoderm saç besleyici serumu her zaman kuru saça uygulanmalı ve saç dökülmesine karşı her gün bir defa kullanılmalıdır. Saç dökülmesi olan bölgede, saçlarınızı saç derinizi açığa çıkaracak şekilde ayırın sonra avucunuza döktüğünüz serumu sorunlu bölgede parmak uçlarınızla ile nazikçe masaj yaparak uygulayın. Saç deriniz gözüküyor veya kellik durumu gibi sorunlarınız varsa; saçınızda bulunan ayva tüyü, şeftali tüyü gibi tüylerin büyümesi kalınlaşması, hacim ve dolgunluk kazanması için her gün sabah akşam kullanmanız gerekmektedir.

4. Saçlarınız beyazlamaya başladı ise saç renklendirici Ozoderm Grey Hairi kullanın. Kullanımdan önce ve kullanım süresince şişeyi iyice çalkalayın. Her sabah kuru ve ya nemli temiz saç üzerine avuç içinize yeterli miktarda döktüğünüz losyonu yavaşça dağılana kadar saçınıza uygulayın.

Saçınızın tamamında bir etki istiyorsanız, saçınızın tümüne uygulayın veya bazı bölümlerin beyaz kalmasını istiyorsanız sadece belirli bölgelere uygulayın. Alıştığınız şekilde saçınızı tarayın, daha sonra ellerinizi yıkayın. İstediğiniz saç rengine ulaşıncaya kadar, ürünü 4 veya 8 hafta her gün uygulayın. Elde ettiğiniz saç rengini korumak için ürünü losyonunu haftada 1 veya 2 kez, her zaman temiz nemli veya kuru saça uygulayın.

Not: hiçbir ürün ya da ilaç, düzenli kullanılmadığı takdirde istenilen neticeyi vermez. Bu yüzden mutlaka önerilen şekilde ve düzenli olarak uygulayınız.


işte bu ürünü kazanabilmek için yapmanız gerekenler;http://www.ilknurundunyasi.com/2011/11/bitkisel-kozmetikcim-ile-1-kisiye_6489.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder