Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

24 Ocak 2012 Salı

KEBİR SÜT HEDİYELERİ...




“Vakfıkebir’e yatırım yapıp önce Vakfıkebir için sonra Türkiye için çalışan ve Vakfıkebir yöresinden toplanan yöreye özgü sütlerden uluslararası standartlar altındaki hijyenik koşullarda gerçek Vakfıkebir ürünleri üreten, tek marka Kebir”




1940 yılında köylüden tereyağ, peynir ve minzi (Lor peyniri) almak suretiyle Trabzon Vakfıkebir bölgesinde çalışmalarına başlayan Karadeniz ailesi o yıllarda Karadeniz bölgesine üretimini gerçekleştirdiği süt ürünleri ulaştırmaktaydı. Kebir markasının ilk adımlarının atıldığı 1945 yılından sonra Marmara bölgesine o günün zorlu koşullarında süt ürünleri pazarlamasını gerçekleştirerek Karadeniz ve Marmara bölgesinin gelecekteki en iyi üreticisi olacağını müjdeliyordu. Artan talepler doğrultusunda 1963 yıllarında İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri de dahil olmak üzere geniş bir coğrafyada yeni süt ürünlerini de kendi ürün yelpazesine ekleyerek daha iyi koşullarda ve dünya standartlarında hizmet vermeye devam etti.




Tüm Türkiye’ye ulaşabilmek ve daha kaliteli hizmet verebilmek için 1993 yılında Karadeniz Kardeşler A.Ş.’yi kurdu. 2000’li yıllara kadar bölgenin coğrafik yapısının zorluklarına rağmen topladığı sütleri pastörize ederek hijyenik koşullar altında ürettiği süt ürünlerini Kebir markasıyla Karadeniz ve Marmara bölgesinin en önemli üreticisi konumuna gelmiştir. Günümüz rekabet koşullarına uyum sağlamak ve tüketicisine çok daha iyi hizmet verebilmek için çok ciddi bir yatırım gerçekleştirerek Vakfıkebir’de 10.000 metrekarelik yeni Fabrika binasını kurdu. 30’a yakın ana bayii ve kendi bünyesindeki sayısız şube ve marketlere satışını genişleten Karadeniz Kardeşler, Kebir markası ile tüm Türkiye’ye ulaşan günlük ürün dağıtımını gerçekleştirmektedir.


Hediyelerimize gelecek olursak 2 kişiye hediyemiz var. Kazanan izleyicilerim 3 hediyeden birini seçebilecekler.

-1 Kg. Beyaz Peynir

-500 Gr. Yağlı Telli Peynir

-500 Gr. Kaşar Peyniri


KATILIM BURADA:http://masumkedi87.blogspot.com/2012/01/kebir-sut-ile-2-kisiye-hediyemiz-var.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder