Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

13 Nisan 2012 Cuma

VENİZA KREM İLE TANIŞIN..

eniza ile tanışabilmeniz için harika bir şans bu aşağıda resmi ve özellikleri bulunan kreme sahip olmak istermisiniz?

Veniza Cilt Onarıcı Krem Ecosertli bir ürün olan SyriCalm TM İçerir.
SyriCalm TM kamış ve mantar bitkilerinden oluşan doğal bir üründür.
cilt Kızarıklıkları,cilt kaşıntıları cilt de yanma hissi ve tahriş olmuş cildin yapılanmasında oldukça etkili bir üründür.
Veniza Cilt Onarıcı Krem Ayrıca Çok değerli bir bitki kompleksi olan Cutipure CLR TM İçerir.
Cutipure CLR TM Yağlı ciltteki sebum üretiminde ve Sivilce oluşumunda gözle görülür azalmalar sağlar.
İçeriğindeki bitki özleri ve vitaminler ile cildinizin nem tutma kapasitesini artırarak elastikiyet kazandırmasına yardımcı olur.
Veniza Cil Onarıcı krem günün her saatinde rahatlıkla kullanabileceğiniz tüm cilt tiplerine uygun bir üründür.

Yüzde:Akne (sivilce) / kırışıklık ve siyah noktaların önlenmesinde etkili bir üründür.

Çatlak İzlerinde:Vücudun herhangi bir yerindeki çatlak izlerine, günde iki kez olmak üzere, her gün ufak bir miktar krem tatbik ediniz, etkili sonuçlar vermektedir.

Yara ve yanık izlerinde: Eski ya da yeni yara veya izler üzerine uygulanabilir. Uygulamadan önce, yaranın tamamıyla iyileşmiş olması gerekmektedir. (ameliyat yaraları için, dikişler alındıktan ancak 2 ya da 3 hafta sonra kullanıma başlanılması gerekmektedir.) Taze yaraların üzerine doğrudan uygulama yapmayınız.

Güneşlendikten sonra:içeriğindeki maddeler sayesinde, güneşten kaynaklanan koyu lekelerin oluşmasını önler. Ayni zamanda, deride oluşan yanık, tahriş,çukurluk,akne izi ve kızarıkların azaltılmasına yardımcı olmaktadır.
VENİZA ONARICI KREMİNİN SIRRI

SyriCalm TM :cilt Kızarıklıkları,cilt kaşıntıları cilt de yanma hissi ve tahriş olmuş cildin yapılanmasında
Cutipure CLR TM :Yağlı ciltteki sebum üretiminde ve Sivilce oluşumunda gözle görülür azalmalar sağlar.
Allantoin: Cildin yenilenmesine yardımcı olur.
Vitaminler: Cildin canlanmasına ve yenilenmesine yardımcı olur.

VENİZA ONARICI KREMİ
neredeyse her 100 yetişkinden 85 inin hayatının bir döneminde karşılaştığı ve 15 inde tedavisi çok zorlukla gerçekleşen akne/sivilce (acne vulgaris) problemlerini kontrol etmekte kullanılabilen iyi bir kozmetik kremdir. Akne, cildimizde bulunan yağ bezlerinin bir hastalığıdır. Normalde bu bezlerin düzenli çalışarak cilt dokusunda biriken yağı dışarı atması beklenir ama her zaman böyle olmaz. Özellikle gelişme çağında yağ bezleri normal dışı aktivasyon gösterir ve fazla yağ salgılar, biriken bu yağı sistem dışarı atamaz kanallar tıkanır ve akne/sivilceler ortaya çıkar. Kanallarda biriken yağ vucudumuzun ürettiği bir nevi boya ile (kirden değil) siyah noktalara dönüşür ve komedon'lar oluşur. Ne kadar temizlik konusunda titiz davranırsak davranalım cildimizde yaşayan bakterilere tümüyle engel olamayız. Bu bakteriler tıkalı yağ kanallarından içeri girerek iltihap oluşturur. Akne/sivilce probleminin tanımı özetle böyledir. Öncelikle, VENİZA ONARICI KREM non-komedon bir kremdir yani kendisi leke, akne/sivilceye yol açmaz. İçerdiği doğal A vitamini (Retinol) ile düzenli kullanımda tıkalı kanalların açılmasına yardımcı olur. Akne/sivilce probleminden kurtulmanın sihirli bir yolu yoktur. Kozmetik, kozmosötikal yada farmakolojik çözümler kadar genetik yapı, yaşam ve beslenme şekli de önemlidir. Unutmamak gerekir ki Akne vulgaris hala üzerinde bilimsel araştırmalar yapılan ciddi bir hastalıktır. Özellikle aşırı yağlı ve akne/sivilce problemli ciltlerde VENİZA ONARICI kremin kullanımından çok memnun kalacaksınız.
Bu harika kreme sahip olmanız için sizden birkaç ricamız olacak..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder