Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

15 Aralık 2012 Cumartesi

Marcatelli ile yen yıl bir başkaaa...


Sizlere dizilerinde tercihi olan, kaliteden ödün vermeyen şıklığına önem veren bayanların tercihi bir firmamızı tanıtıyoruz bugün. Tanıyacağımız site 1965'ten bu yana hayatımızda olan şuanda da Marcatelli tescilli markası ile markalaşmış firmamız.


Elit kesimlerin tercihi olan Marcatelli firması ayakkabı ve çanta satışında oldukça idaalı bir firma. Bu güzelliği keşfeden diziler de çekimlerinde bu markayı tercih ediyorlar.


Firmanın ayakkabı ve çanta üzerine her zevke uygun geniş bir ürün yelpazesi var. Ayakkabılar da babetlerden platformlara, pop art desenli modellerden klasiklere kadar farklı ürünleri mevcut. Çantalar da bu senenin modası portföy çantalar ve yılların modası vazgeçilmez büyük çanta sizleri bekliyor. 


Firmamızı bir de kendilerinden dinleyelim:

1965’ten bu yana bayan ayakkabı ve çantada hizmet veren Şenkal Ayakkabı, Marcatelli tescilli markası ile modern kadının yaşam stiline renk katan, dinamik, özgün tasarımlar üreten ayakkabı ve çanta markasıdır. Ürünlerinde moda ve trendleri yaşam stillerine uyarlayan Marcatelli, çağdaş çizgilerle her sezon farklı modelleriyle bayan ayakkabı ve çanta’da konsept oluşturmaktadır. 

Marcatelli Ayakkabı ve Çantalarını toplam 52 ilde mağazaları bulunur..

kampanya ile 3 arkadaşımız harika ,79 TL değerindeki bu şirinçantalardan kazanacak,
katılım burada;http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yazi-238-marcatelli_en_moda_ikili_.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder