Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

16 Şubat 2013 Cumartesi

SONSUZ DEKORASYON HEDİYESİ KAÇIRMAYIN!!

OPUSS EXCLUSİVE 
 
Fotoğraf
 
Fotoğraf


      Opuss halı alt yapısını markalaşma yolunda kurmuştur. Ürünlerin tamamı kişiye özel ve özel tasarım olarak üretilmektedir.İpi %100 yeni zelanda yünü ve fantazi ipliklerden oluşmuştur. el düğümü tekniğiyle üretilen halılar el işçilikli ve el halısı  kalitesinde üretilmektedir.Bu halıların yıkanabilir olması ve örgü tekniği sayesinde dayanıklı olması kopma yapmaması halıların tercih edilme sebebidir. Evlerde renk uyumu ve dekorasyonu tamamlayan istenilen desen, renk ve dokuyu istenildiği gibi uyarlayan bu üretim piyasa koşullarında çok yüksek maliyetler getirmemektedir. her bütceye yönelik halılar mevcuttur.
 
     Mimarlarımızın tasarladığı evlerde tasarımlarının altını çizeceği kaliteli ürünü bulabildikleri opuss hali türkiye ve dünya çapında birçok mimar ve tasarımcılara hizmet vermektedir.Kaliteyi, rahatlıği, görselliği yakalamak isteyenleri mağazamıza bekliyoruz.



EBATLARI: 170* 240 CM
ÖZELLİKLERİ: ÖZEL TASARIM   % 100 YÜN


Opuss Exclusive  firmasının  sizler için seçtiği 2400 tl değerinde ki bu nefis halı Sonsuz Dekorasyon ayrıcalığıyla sizlere hediyemizdir.  Halı çekilişimize katılmak için yapmanız gerekenler burada;
sonsuzdekorasyon.blogspot.com/2013/02/bu-cekilisi-sakn-kacrmayn.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder