Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

15 Nisan 2013 Pazartesi

“Kupon Sihirbazı”ndan BH Okuyucularına Harika Hediyeler!

Blogger dostu site Blog Hocam okuyucularına hediye dağıtmaya devam ediyor. Çekilişle 1 kişi, 8 adet harika hediyeden istediğine sahip olacak. Ayrıca 1 kişiyi de çekilişsiz, kurasız sürpriz bir hediye bekliyor. Detaylar için çekiliş sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

1. Goldmaster MP4-633 Dijital Player
goldmaster mp4 633
2’’ TFT ekran, 1GB kapasite, Dahili mikrofon ile ses kayıt, AVI/MP3/WMA/DRM9/JPEG formatları, FM Radyo/FM Radyo kayıt, E-Kitap Fonksiyonu, şarkı sözü görüntüleme.
2. Ferrino Soho 30 lt Çanta
ferrino soho çanta
600 gr ağırlığında ve 30 lt kapasitesindedir. Dizüstü bilgisayar taşımak için kullanışlıdır.Çıkarılabilir bel ve göğüs kemeri ile rahat kullanım sağlar.
3. TIMEX T2N718 Unisex Kol Saati
timex saat
Erkek ve bayan kullanımı için uygundur.  Işığın yetersiz olduğu durumlarda kullanılan, tek bir dokunuşla aktive edebileceğiniz TIMEX® patentli idiglo ışık özelliği vardır.
4. Adore Bilgisayar Sandalyesi
adore bilgisayar sandalyesi
Her yaş grubuna hitap eden, evde ve ofiste rahatlıkla kullanabileceğiniz, ergonomik oturum sağlayan bir çalışma sandalyesidir. Terletmeyen file sırt desteği vardır.
5. Ahşap Kutusunda Lüxs  Kahve Seti

Kahve seti
Türk Kahvesi Tiryakilerinin kaçırmaması gereken zarif tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakan şık ve dekoratif fincan-cezve seti.
6. LandRover Uzaktan Kumandalı

Maisto Land Rover Defender Tech Uzaktan Kumandalı Araba
Maisto Land Rover’ın tüm detaylarıyla gerçeğinin 1/16 öçleğinde küçültülmüş versiyonudur. 19 cm x 39,5 cm x 21 cm boyutundadır.
7. Powermonkey Discovery
powermonkey-discovery
Artık ipadinizin, iphoneunuzun, fotoğraf makinenizin, blackberrynizin ve diğer birçok marka cep telefonunuzun şarjının bitmesi sorunu tarih olacak.
8. GAMESTAR GW-320 Oyun Konsolu
GAMESTAR GW-320 Oyun Konsolu
Her hareketinizi algılayan kablosuz teknoloji sayesinde konsolo bağlı kalmadan, gerçekçi hareketleri ile oyunları oynayabilme zevki. İnteraktif oyunlarıyla birlikte.

Ürünlerin maddi değerleri birbirine yakın olduğu için kazanan kişi ihtiyacı ve zevki doğrultusunda istediği ürünü seçebilir.
Kupon Sihirbazı’ndan 1 Kişiye Çekiliş Kurasız Hediye!

Sponsor firmamız Kupon Sihirbazı, yukarıdaki çekilişin dışında 1 kişiye de çekiliş yapmadan Tommy Hilfiger çanta veyaNike Flash Leather ayakkabı hediye edecek. Bu hediyeleri kazanmak için yapmanız gerken tek şey ise Kupon Sihirbazı hakkında bir yazı yazarak siteye trafik göndermeniz. Etkinlik süresince yazdığı yazı üzerinde en çok trafik gönderen blog, çekilişsiz kurasız bu hediyelerden birinin sahibi olacak.

tommy-canta-odul nike-odul

KATILIM BURADA;http://bloghocam.blogspot.com/2013/04/kupon-sihirbazndan-bh-okuyucularna.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder