Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

15 Ocak 2013 Salı

Pişirmenin en lezzetli yolu! HECHA...

Pişirmenin en lezzetli yolu!
İspanyolcada "Mükemmel pişirilmiş!" anlamına gelen HECHA, geleneksel pişirme yönteminin, modernist ve yaratıcı bir anlayışla buluşmasını ifade ediyor. Yeteneğini doğal pişirme ve dökme demir malzemeden alan HECHA, seçkin yeme kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.

Dökme demir, yüzlerce yıldır kullanılan ayrıcalıklı yemek pişirme tekniklerinden biri. Pişirme gerecini eşsiz kılan bu özel malzeme, her şeyden önce daha çabuk ısınıyor. Daha yüksek ısıyı, ürünün bütününe kusursuz bir şekilde dağıtıyor. Dökme demirde pişen hiçbir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor.
Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor.
Evde, ofiste, restoranda ya da otelde... HECHA gerçek damak tadının sunulduğu her yerde, yaşamak için yiyenlere değil; yemek için yaşayanlara sesleniyor.
İşte bu nedenle dökme demirde pişen hiçbir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor. Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor.
Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor
           Fotoğraf: Mutfağınız Hecha'nın yeni renkleriyle cıvıl cıvıl! Rengarenk yepyeni ürünlerimiz www.hecha.com.tr adresinde....




Sizde hepsi ve daha fazlası için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.
http://hecha.com.tr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder