Pişirmenin en lezzetli yolu!
İspanyolcada "Mükemmel pişirilmiş!" anlamına gelen HECHA,
geleneksel pişirme yönteminin, modernist ve yaratıcı bir anlayışla
buluşmasını ifade ediyor. Yeteneğini doğal pişirme ve dökme demir
malzemeden alan HECHA, seçkin yeme kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.
Dökme
demir, yüzlerce yıldır kullanılan ayrıcalıklı yemek pişirme
tekniklerinden biri. Pişirme gerecini eşsiz kılan bu özel malzeme, her
şeyden önce daha çabuk ısınıyor. Daha yüksek ısıyı, ürünün bütününe
kusursuz bir şekilde dağıtıyor. Dökme demirde pişen hiçbir yemekte
lezzet kaybı yaşanmıyor.
Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de
doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür
ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor.
Evde,
ofiste, restoranda ya da otelde... HECHA gerçek damak tadının sunulduğu
her yerde, yaşamak için yiyenlere değil; yemek için yaşayanlara
sesleniyor.
İşte bu nedenle dökme demirde pişen hiçbir yemekte
lezzet kaybı yaşanmıyor. Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de
doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür
ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor.
Et ve sebzeler hem
lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin
uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara
taşıyor
Sizde hepsi ve daha fazlası için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.
http://hecha.com.tr
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder