Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

28 Aralık 2010 Salı

KOZMOSİM YILBAŞI ÇEKİLİŞİ....

Ödüllerimiz aşağıda.

Çekilişe katılım 31 Aralık 00:00'da sona erecek. Kazanan kişiler random.org aracılığı ile belirlenecek.

KATILIM BURADA;

http://kozmosim.blogspot.com/2010/12/kozmosim-ylbas-cekilisi-powered-by.html


Haydi bakalım, herkese BOL ŞANS :)


*** ÖDÜLLER ***

(2 şanslı kişiye Aisha ürünlerinden oluşan hediye paketi gönderilecek. Ürünler fotoğraflarda görülen ürünler. İçerikler ise aşağıdaki gibi)

Aloe Vera & Greyfurt Kolonyası 50 ml
aisha, cazibeli ve feminen Akdenizli kadınlardan aldığı ilhamla yarattığı bu kolonyaya, yumuşak ve seksi pembe greyfurdu, sıcak ve buram buram doğa kokan aloevera’yı kattı. Günün her saatinde bakışları üzerinize çekmeniz için ideal. Ciltte değişen ve gelişen büyüleyici bir koku.

Yasemin Vücut Arındırıcısı 250 ml
Ölü Deniz tuzu, kuru ciltlerdeki ölü hücreleri deriye zarar vermeden temizlerken, içeriğindeki turunçgillerle kan dolaşımı ve hücre yenilenmesini hızlandırır. aisha, bu arındırıcıya son görkemli notayı, yaseminin büyülü kokusuyla kazandırıyor.

Türk Gülü Saf Çiçek Suyu 200 ml
Bu %100 organik ürünü bir kez koklayınca, piyasada satılan pek çok yapay gül suyunu kolaylıkla fark edeceksiniz. Gül suyunun faydaları ve uygulandığı yerler sınırsızdır. Nemlendirici olarak normal, hassas, olgun ve canlılığını yitirmiş ciltlere nem ve canlılık kazandırır. Pre-menstürel durumlarda hem fiziksel hem de psikolojik rahatlama sağlar.

Nem koruyucu ve tutucu özelliklerinden dolayı yolculuklar için iyi bir seçimdir. Aynı zamanda kuvvetli bir antiseptik ve ferahlatıcıdır. Uykusuzluktan, güneş yanıklarına, yara temizliğinden kırık kalplere, psikolojik ve fizyolojik yararları sonsuzdur.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder