Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

23 Aralık 2010 Perşembe

pınarla rengarenk & pratik hediye etkinliği......


Gülen adamlı site Pratikhediye.com
İnternette sayısı hergün artan hediyelik eşya sektöründe gülen adamlı logosuyla birbirinden ilginç hediyeleriyle, toplamda 25.000 adede ulaşan ürünleriyle bir sanal mağaza var.

Oto aksesuardan tutun, öğretmeninize hediye edebileceğiniz onun ismine özel bir kaleme, hatta aşkınızı tescil ettirebileceğiniz bir tescil belgesine, sevdiğinize vereceğiniz dersleri; aşk, sevgi, sadakat, öpücük vs olan bir kayneye, yine sevdiğinize gönderebileceğiniz kalbinizi adına tescil ettirdiğiniz bir aşk tapusuna, annenize verebileceğiniz mesleki başarı ödülüne, elişi hat sanatı ile yazılmış dekoratif tabaklar ve masaüstü isimliklere, ev aksesuarlarından, dekoratif gümüş kaplama biblolara, lazer tekniği ile üzerine isim yazılmış kişiye özel kalem ve anahtarlıklardan, fotoğraf baskılı sıcak suda renk değiştiren kupalardan, yine lazer tekniği ile fotoğraf işlenmiş kristal küplere kadar biribirinden ilginç kişiye ve isme özel hediyeler barındıran, hediye etmek istediğiniz kişi tarafından beğenilecek anlamını uzun yıllar taşıyacak ürünler hazırlamakta ve sunmaktadır.

Aynı zamanda takı saat ve aksesuar kategorisi, Kapalı Çarşı ustalarınca hazırlanmış altın, gümüş, pırlanta, çelik, yüzük, kolye, küpe, bileklik, gerdanlık ve piercing gibi birbirinden güzel, takı ve aksesuarlarla satışa sunulmuştur.

Neden kişiye özel hediye derseniz;
Kişiye özel hediyeler anlamını hiçbir zaman yitirmiyor, annenize alacağınız bir mutfak robotundan çok daha az parayla ona alacağınız bir mesleki başarı ödülünü başucunda saklarken ve herkese gösterirken mutfak robotunu mutfak dolabında saklayacaktır. Bu örnekten yola çıkarak hediye ettiğiniz kişiyi onure edecek sizi asla unutturmayacak onun adına ve şahsına özel olduğu, yani o hediyeden bir tane daha olmadığı demektir.

Sitemizden bazı ürünlerimiz:




Kampanyamızın sonunda 1 kişiye kendi isteğine göre fotobaskılı yastık ya da fotobaskılı puzzle hediye..
(Yastık için kırmızı ve pembe seçeneklerimiz mevcuttur.)

Kişiye Özel Resimli Fotobaskılı Kalp Puzzle
Eşinize özel günlerinizi hatırlatacak hatırlatacak bu sıradışı kalp puzzle ile sürpriz yapın.
Nikah, sevgililer günü, doğum günü, yıldönümü, yılbaşı gibi özel günler için istediğiniz herhangi bir resmi 96 parça özel puzzle yapıyoruz.
Ayrıca puzzle arkasında düz zeminlerde bir resim çerçevesi gibi de sergilenebilmesi için destek aparatına da sahiptir. Mutluluk anınızı evde, ofiste, tüm düz zeminlere sergileyebilirsiniz.


Kişiye Özel Fotobaskılı Kalp Şeklinde Foto Baskılı Yastık
Dolu dolu bir sıcaklık hissi ile zarif bir hediye.
Kırmızı pileli kalp şeklinde yastık.
Yumuşak elyaf dolgulu iç.
Ortasına sizin göndereceğiniz resim sublimasyon baskı tekniği ile yerleştirilir.
38x38 cm.



Katılım Şartlarımız Burada;http://pinarlarengarenkhayat.blogspot.com/2010/12/pratikhediyecomla-hediyeniz-size-ozel.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder