Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

27 Ocak 2011 Perşembe

GEEMUKO & SALTYSARDİNE KAMPANYASI....

Saltysardine’den sertifikalı çevre dostu deterjan

Çevre dostu “Saltywasher-Ultra White” ve “Saltywasher- Colour” çamaşır suyu, leke sökücü ile yumuşatıcı kullanmadan lekelere son veriyor

Çevre dostu deterjan ile çamaşırlarınız ve cildiniz sertifika altında….

Leke ve kir tutmaz, ıslanmaz, ter göstermez, nefes alan ve antibakteriyel olma özellikleri ile fark yaratan, sağlık ve teknolojinin buluşma noktası olan Saltysardine, “Saltywasher –Ultra White” ve “Saltywasher – Color” olmak üzere beyaz ve renkli çamaşırlar için çevre dostu yeni bir ekolojik deterjan geliştirdi.

Saltywasher çamaşır makinesi deterjanı, limon kabuğundan elde edilen limon terpentinden üretilmektedir. Limonun mucizevi gücü sayesinde üstün bir yıkama, temizleme ve yağ sökme kabiliyetine sahip olan “Saltywasher-Ultra White” ve “Saltywasher- Colour” çamaşır makinesi deterjanı ile çamaşırlarınız mis gibi kokarken üstün temizlik formülünü yakalayacaksınız.

Toz deterjanlar yüksek oranda tuz içerdiklerinden, yıkama sonrası bile uzaklaştırılamayan tuz, giysilerinizin sertleşmelerine neden olur ve yumuşatıcı kullanmak zorunda kalırsınız. Saltywasher çamaşır makinesi deterjanı, içerisinde tuz olmadığından dolayı, tüm bu sorunlarınıza son veriyor ve yıkama sırasında çamaşır suyu, leke sökücü ile yumuşatıcı kullanmanıza gerek kalmıyor. Muhteşem limon kokusunun çamaşırlarınızı sardığı “Saltywasher-Ultra White” ve “Saltywasher- Colour” çamaşır makinesi deterjanı ile hijyen ve mutluluğun formülü elinizde.Saltywasher çamaşır makinesi deterjanının FIXOS Mucizevi Havlu ile birlikte kullanılmasını öneriyoruz. Tüm çamaşırlarınızı renk ayırımı yapmadan tek seferde yıkayabilir. Böylece; su, zaman ve enerjiden tasarrufu sağlayabilirsiniz. 50 kullanıma kadar dayalı olan yüzde 100 doğal FIXOS Mucizevi Havlu, boyalı su kanala atılmadığından çevre dostudur.

ÜRÜN BİLEŞİMİ

Anyonik aktif madde % 5-10

Noniyonik aktif madde % 10-30

Enzim, fosfat, optik ağartıcı, klor içermez.

ÇEVRE BİLGİSİ Bu ürün çevre koruması için özen gösterilerek geliştirilmiştir.

GERİ DÖNÜŞÜM :Bu ürün ambalajında kullanılan malzeme, tamamen geri dönüşebilir

BİYOLOJİK PARÇALANMA : Bu üründeki tüm maddeler, doğada biyolojik olarak zararsız maddelere dönüşebilir.

Ambalaj atıkları çöp değildir.Değerlendirilebilir atıkları ayırarak,toplanabilecekleri uygun bir yere koyun.






















Kampanya 3 şubat 2011 00.00 da sona erecektir
Kampanya sonunda 1 kişi
1 adet saltywasher 1 kişi de 1 adet fixos kazanacaktır

KATILIM İÇİN TIKLAYIN;http://geemukoo.blogspot.com/2011/01/geemukoo-salty-sardine.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder