Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

17 Ocak 2011 Pazartesi

Neşeli Günler ~ Herseye Deva Kampanyası (17/01/2011-31/01/2011)

Amaçnet Bilgisayar ve İletişim Hizmetleri 2003 yılında Mobil Pazarlama Teknolojileri, Reklam ve Pazarlama Çözümleriyle sektördeki yerini almıştır. Amaçnet olarak iletişim teknolojilerini kullanarak firmalara yaratıcı ve etkin, reklam ve satışı arttırıcı kampanya projeleri üreterek, bugünkü yapımızda bulunan markalarımızla yolumuza devam etmekteyiz. Müşterimiz olan markaların hitap etmek istedikleri hedef kitlelerine mobil pazarlama projeleri düzenleyerek,marka değerlerini güçlendirmelerine olanak sağlıyoruz.2009 ylında E-ticaret alanında kozmetik sektörüne adım atmış bulunmaktayız. Hedefimiz herseyedeva.com sitemizle siz müşerilerimize kozmetik ve dermokozmetik alanında alternatif ve farklılık yartan ürün gamımızla hizmetinize sunulmuştur.

Sitede harika ürünler var.
Her evde bulunması gereken şeyler.
mutlaka gezin görün...
www.herseyedeva.com



İşte hediyelerimiz



Scorr Jel krem içerisinde Glukozamin , Kondroitin ve aromaterapötik yağlar içermektedir. Tüm vücut ağrılarında , kas spazmlarında , adele ağrılarında , incinme ve burkulmalarda , boyun ve bel ağrılarında , diz ağrısı ve şişkinlikte , romatizmalı ve romatoid artrit hastalarında kullanılır. Hızlı, güçlü ve etkin tedavi imkanı sunar.




Kullanılışı: Ağrıyan bölgeye bir miktar Scorr Jel Krem masajla yedirilerek uygulanır.



Silvater


Gümüş içeren antibakteriyel ter önleyici sprey




NANO CREM istenmeyen tüylerin miktarını azaltıp niteliğini bozarak depilasyon seanslarına duyulan ihtiyacı azaltan, doğal olarak aktif bir bileşendir.




Bu güzel hediyeleri kazanmak için yapmanız gerekenlere gelince buyurun Neşemin bloğuna;

http://nesekilavuz.blogspot.com/2011/01/neseli-gunler-herseye-deva-kampanyas.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder