Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

28 Eylül 2011 Çarşamba

İLKNUR'UN DÜNYASI İLE CARMENSTORE KAMPANYASI.......

Carmen Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Carmen 1989 yılında Osmanbey’de kurulmuş bir markadır. 20 yılı aşkın bir süredir kadın giyim ve moda alanında faaliyet göstermektedir.
Carmen Türkiye genelinde 100’ün üzerinde seçkin satış noktalarında ve çeşitli franchise kanalları sayesinde müşterileriyle buluşmaktadır. Carmen ürünleri, şirket mağazaları yerine daha çok butik ve corner mağazalarda satışa sunulmaktadır.

Öte yandan, Carmen Dünya moda merkezlerini, yeni akım ve trendleri yakından takip edip özgün modeller tasarlayarak kadın ruhundaki gizem, tutku ve zarafeti modaya yansıtmaktadır. Carmen genç, şehirli ve çalışan kadınların günün 24 saati rahatlıkla giyebileceği koleksiyonlar üretmektedir. Carmen kadın koleksiyonu dünyaca ünlü kadın giyim moda devleriyle rekabet edebilecek çeşitlilikte ve kalitededir.

Satış noktalarına yönelik yenilikleri sürdüren Carmen, Türkiye’de henüz yeteri kadar yaygın olmayan bir anlayış olan internet üzerinden giyim ürünü satışını da uzak noktalarda ki müşteriye ulaşma ve günümüz kadınının iş hayatında ki aktif rolü gereği alışveriş için yeterli zamanı bulamamasından kaynaklı çok önemli bir potansiyel olarak değerlendirmiş ve bu konudaki çalışmalarının ürünü olarak carmenstore.com sanal mağazasını müşterileriyle buluşturmuştur. İnternet üzerinden alışverişe yeni bir heyecan getirmek isteyen carmen tekstil, bu kapsamda dönem dönem, anlık ve kişiye özel fırsatlar yaratarak, bilinen kampanya yöntemlerinin dışında alışveriş imkanları da sağlamaktadır.

Modaya yön verme konusunda ciddi tasarım çalışmaları yapan Carmen’e ait ürünler yurtdışında da özel bir ilgi görmektedir. Balkanlar ve özellikle Yunanistan, Rusya, Türki Cumhuriyetler, İran gibi yakın komşuların yanı sıra, Amerika, Afrika ve Avrupa’dan birçok ülke de Carmen ürünlerini talep etmektedir.

Carmen müşteri ile ürünün buluşmasını ilke edinmiştir. Ağırlıklı dergi reklamları ve mevcut internet sitesi aracılığı ile markayı nihai tüketiciye duyurmayı hedeflemektedir.

Güvenç Sok. No:23 Bomonti / Şişli / İstanbul / Türkiye

Firmamızın ürünlerinden bazıları:










Hepsi harika değil mi?
Diğer ürün ve modeller için sizi online satış sayfamıza bekliyoruz

Aşağıdaki ödülümüzü kazanmak için şartlarımız:


Bu şık ceket sizlerin olsun istermisiniz? öyleyse buyurun kampanyamıza...
http://www.ilknurundunyasi.com/2011/09/carmenstore-ile-bayanlar-sevindirecek.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder