Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

18 Mart 2012 Pazar

VEE KERAMİKA ŞİMDİ DE MUTFAKCİNLERİNDE...


Keramika , 1972 yılından beri madencilik alanında faaliyet gösteren Ünsa Madencilik Turizm, Enerji, Seramik, Orman Ürünleri ,Elektrik Üretim San ve Tic. A.Ş tarafından kurulmuş olan bir firmadır.
Keramika , Türkiye de seramikten mamul renkli mutfak araç gereçleri üreten başlıca firmalarından biri olarak , Sektöre "MUTFAKLARINIZI RENKLENDİRİYORUZ" sloganıyla girmiştir. Model, tasarım özellikle renkleri ile dikkat çeken Keramika rengarenk ürünleri ve kalitesiyle birçok ülkeye ihracat yapmaktadır.
Ürünlerinde İSO 9001; 2008 standartlarına sahip olan firma , müşteri mennuniyetine ve kaliteye önem vererek ihracat payındaki çıtasını yükseltmeyi hedeflemektedir. Bunun için sürekli arge çalışmaları yaparak , gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuarlara katılarak kalitesini ve iddialı ürünleri ile yeni müşterilere ulaşmayı hedeflemektedir . Bu uğurda açmış oldukları Kütahya Outlet , Kütahya Otogar , Eskişehir Cengiz Topel Caddesi , Balıkesir Susurluk Outlet , Bursa Haşim İşcan caddesindesi ve Bandırma Liman AVM deki Mağazalarıyla müşteri taleplerini yakından tanıma fırsatı bulmuştur.
Seramiğin yaşam coğrafyası Kütahya da , seramikten sofra eşyası renkli ürünlerde kaliteden ödün vermeden sektöründeki yenilikleri yakalayan , çağdaş çizgi ve modaya uygun güçlü tasarım ve ekibiyle çevreye saygılı en iyi üretimi yapmak şirketimizin stratejik hedeflerin başında gelmektedir. Keramika , renkli ürünleriyle ve farklı dizaynlarıyla mutfaklarınıza renk katmaya devam edecektir.Keramika yı daha fazla tanımak için sizleri Keramika adresine geniş ürün yelpazesine bakmaya davet ediyoruz.

Bizde sizlere İçin Keramika in yeni açtığı Keramikashop 'tan sofralarınızı güzelliştirecek harika ürünler seçtik.


Sevgili dolu harika Sevgi kupaları için mutlaka Keramikashop 'u ziyaret edin ve sevdiklerinize hediye edin...
Kahvaltılarınız şenlendirecek ve sofralarınızı daha güzel hale getirecek Ege Kahvaltı setini incelemek için Keramikashop 'u ziyaret edin.


Düğün Mevsimi yaklaşırken evlenecek olanlara hediye edebileceğiniz ya da kendinize alıp sofralarınıza siyahın asaletini taşıyabileceğiniz 55 parça Diyar yemek takımınada yine Keramikashop 'dan ulabilirsiniz.


Ayrıca Keramikashop 'da Çerezlikler,Pasta takımları, Meyvelikler, Çay setleri, Saklama kapları, Pasta tabakları ,Servis tabakları sofralarınızı güzelleştirecek seçeneceklere ulaşabilirsiniz...

Keramika sizlere kısaca tanıttık peki sizlere ne hediye edeceğiz :) Bizim gibi sizlerde bu hediyeye bayılacaksınız.

Resimde görmüş olduğunuz 5 Mutfak Cini bu harika fincan takımını kazanacak :)

Keramika sponsorluğunda hediyemizi kazanan şanslı izleyicimiz olmak için yapmanız gerekenler çok basit.
şartlAR BURADA;
http://mutfakcinleri.blogspot.com/2012/03/mutfakcinleri-olarak-sizlere-degerli.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder