Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

6 Nisan 2012 Cuma

ÇATI KATI İLE BUTİK MODAKOLİK KAMPANYASI..

"BUTİK MODAKOLİK ve ÇATI KATI BLOG işbirliğiyle ipek şal, tunik, çanta hediyeli kampanyası başlamıştır.. sizde şansınızı denemek isterseniz buraya tıklayın, kampanyaya katılın :) "

5 Nisan 2012 Perşembe

BUTİK MODAKOLİK ve ÇATI KATI BLOG İŞBİRLİĞİYLE İPEK ŞAL,TUNİK VE ÇANTA HEDİYELİ KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR :)

eveeett duyurduğum üzere hediye kampanyamız başlıyor :)
önce Sena Hanımın anlatımıyla Butik Modakolik hakkında biraz bilgi alalım..bu esnada butikten güzel kombinler bize eşlik etsin :)
ve sonra da güzel hediyelerimizin fotoğraflarına ve onlara nasıl sahip olacağınıza geçeceğiz :)

"Butik MODAKOLIK 2010 yılının Temmuz ayında, Istanbul'un Bahcelievler ilçesinde acıldı..Butik farklı mesleklere sahip biri Istanbul Universitesi Işletme Fakültesi mezunu , digeri Marmara Universitesi İletişim Fakültesi mezunu olan SENA-EMIN MUMINOGLU cifti tarafından acılmıstır. Uzun yıllar farklı sektorlerde calısan cift ortak bir işe imza atmaya ve kendi işlerini kurmaya karar vererek bu kucuk butigi acarlar.


Butik farklı, guzel urunleri ve genis ürün yelpazesi ile begenilmekte ve her gecen gun daha da tanınmaktadır. Buradaki urunlerin % 60'ı ithal urunlerden,% 40'ı da ozel secilmis yerli firmaların urunlerinden olusmaktadır. Her cesit giyim urunleri bulunabilecegi gibi, cesit cesit sal,esarp, canta ve takı modelleri ile gelenlerin tam takım giydirebilen bir butiktir.


Butige bir kere gelmek yeterlidir. Adından da anlasılacagı gibi gelen her kişi Modakolik oluyor. Buranın en buyuk ozelliklerinden biri de her kesime hitap etmesidir. Hem tesetturlu bayanların hemde tesetturlu olmayan bayanlara hitap eden ve onların rahatlıkla alısveris yapabildigi ve istediklerini bulabildikleri sıcak ortamlı güzel bir alısveriş duragıdır.


Butik su an tek bir noktada, tek magaza olarak Bahcelievler Calıslar caddesi'nde hizmet vermektedir. Fakat ileriki zamanlarda talep edilen farklı yerlerde subeleri de acılacaktır.


Ayrıca facebook sayfasındanda online satıs yapılmaktadır. Yurt ici, yurt dısı her yere kargoyla istenilen urunler gonderilmektedir. Amerika,Japonya, Avusturalya dahil diger tum Avrupa ve Asya ulkelerinede bircok ulkeye kargoyla gonderim mevcuttur.


Butik Modakolik urunlerine ulasmak icin kıtalar, ulkeler engel degildir. Butige gelemiyorsanız siz isteyin , istedikleriniz kapınıza kadar gelir.



Butik Modakolik her gecen gun buyuyup , gelişerek sizlere hizmet vermeye devam edecektir...

BUTiK MODAKOLiK
Adres: Bahcelievler mah.Izzettin Calıslar cad. No: 55 / B 34180 Bahcelievler-Istanbul
Tel: 0212 642 03 31

İstanbul'da olanlar mutlaka ziyaret etmelisiniz :)

VEEEEEEEE KAMPANYAMIZIN SİZLER İÇİN SEÇTİĞİMİZ HEDİYELERİNE GEÇİYORUZ ŞİMDİ :)

1 kişiye önü şifon leopar desenli,arkası düz siyah sezon modası verev kesimli tunik :)


1 kişiye bu şık zincir askılı çanta :)


ve 1 kişiye de bu güzel renkli % 100 ipek şal :)


PEKİ BU CİCİLERİ KAZANMAK İÇİN KAMPANYAMIZA NASIL KATILACAKSINIZ ? :
detaylar burada;http://babyh23.blogspot.com/2012/04/butik-modakolik-ve-cati-kati-blog.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder