Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

24 Ekim 2010 Pazar

BALPÖTÜŞÜ & GOLDSLİM AKAPUNKTUR KÜPESİ HEDİYE.....


GOLDSLIM manyetik akupunktur küpesinde NASA tarafından geliştirilen toprak mıknatısları bulunur. Bu mıknatıslar kulağın akupunktur noktasını uyararak beyine sinyaller gönderir ve iştahınızın kesilmesine yol açar. Böylece hızlı bir şekilde kilo kaybı yaşanır. Kullandığınız andan itibaren etkisini göstermeye başlar ve kısa sürede ideal ölçülerinize ulaşırsınız. Günde 3-6 saat kullanımı yeterlidir. Ancak sürekli kullanımda hiç bir yan etkiye rastlanmaz.

GOLDSLIM Akupunktur küpesiyle zayıflamak, bir çok zayıflama yöntemine göre , daha etkili, kolay ve güvenilir bir yöntemdir. Diyet ve spora gerek kalmadan kilo vermeyi sağlar. Klasik akupunktur yöntemine göre daha hesaplı ve kullanımı kolaydır. Sadece küpe takarak fazla kilolarınızdan kurtulun.

GOLDSLIM Manyetik Akupunktur küpesini günlük hayatınızda, her yerde ve her zaman kullanabilirsiniz.

Çinlilerin yüzyıllardır bir çok hastalığın tedavisinde kullandığı akupunktur yöntemi, şimdi sadece bir küpenin içinde. Üstelik GOLDSLIM iğneli akupunktur kadar etkilidir.

Hemen zayıflamaya başlamak için 1 adet GOLDSLIM akupunktur küpesini, sağ yada sol kulağınıza takmanız yeterlidir.

Akupunktur, obezite tedavisinde de tamamlayıcı tıp yöntemi olarak sıkça kullanılıyor.

" Prof. Dr. Hofman Florence son yıllarda Avrupa ve ABD'de yapılan araştırmalar sonucunda tıp literatürüne giren akupunkturun, Çin'de geleneksel bir tedavi yöntemi olarak kullanıldığını söyledi. Dr. Hofman Florence, obezite tedavisinde, uzman hekim tarafından önerilen diyet ve egzersiz programlarının kullanıldığını, son yıllarda da "akupunktur"un, tıpta kullanılan yöntemlerden biri olduğunu söyledi. "Bu uygulama, vücutta belirli bölgelere iğneler batırılarak, kişinin kilo vermesine yardımcı olan bir tedavi yöntemidir. Akupunktur noktalarının iğne ile uyarılması sonucu, bir dizi nörokimyasal tepkime gerçekleşir" dedi. "


tam 3 kişiye bu akupunktur küpesi:)



buyurun katılıma;


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder