Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

17 Ekim 2010 Pazar

meral'in dünyası & SEVVA organik bal kampanyası...

bal kremi

KRALİÇE KLEOPATRA'NIN GÜZELLİK SIRRI!
Bal, binlerce yıldır insanların cilt bakımı ve makyaj için kullandığı bir doğal kaynaktır. Mısır Kraliçesi Cleopatra'nın güzellik sırları arasında anılan en önemli ürünlerden biri olarak baldan bahsedilmektedir.

Mısır'ın büyük kraliçesi ve son Firavun olan Cleopatra güzelliği ile efsaneleşmiş bir kadındı. O kadar ki Rum Sezarını kendine aşık etmişti. Cleopatra'nın güzelliğinin sırları sürekli konuşulmuştur. İşte Cleopatra'nın yüz ve vücut güzelliği için kullandığı en önemli bakım malzemelerinden biri bal olarak biliniyor. Bu bilgi gerçek olsun veya olmasın insanların binlerce yıldan beri balı bir cilk bakım ürünü olarak benimsediklerini gösterir.
ONLARCA ÜRÜNE SON!

Cildinizin sağlıklı ve güzel görünmesi için çeşit çeşit kimyasal bazlı üründen kurtulup, uzun vadede sizi her gün daha genç ve güzel gösterecek bir tek krem kullanmak istemez misiniz? Cildinizin bakımını tek başına üstlenmek için Sevva Naturel Bal kremine şans tanıyın.
AYAK VE ELLERİNİZDEKİ SORUNLAR İÇİN DE İDEAL!


Çatlayan eller ve ayaklar için çok uygun ve etkili bir bakım ürünü. Çok zaman almadan cildinizin yumuşayıp iyileştiğini gözlerinizle göreceksiniz. Kabuklanan eller ve ayaklar, sertleşen deri .. artık sorun olmayacak. SEVVA KREMİ TÜM VÜCUDUNUZDA GÜVENLE KULLANABİLİRSİNİZ!
CİLDİNİZİN GÖZENEKLERİ ŞİFAYLA DOLSUN!

Arının binbir çiçekten topladığı her damlası şifa çiçek özlerinden ve polenlerden oluşan mucize bal, cildinizin gözeneklerini şifa ile dolduracak. Suni nemlendiriciler, geçici parlaklaştırıcı ve beyazlatıcılar değil, gerçek bir mucizeyle cildinize gerçek bir çözüm sunun. Unutmayalım ki hiçbirimizin yedekte ikinci bir cildimiz yoktur!


Balın cilt üzerindeki faydaları çok olmakla birlikte daha çok öne çıkanları şöyle sıralayabiliriz:

Cildi onarır, nem dengesini sağlar, hücreleri yeniler, ölü hücreleri temizler, cildi yumuşatır, ciltte canlanma sağlar, ciltteki soluk görüntüsünü alır, bakterileri öldürür...

Sızma Zeytinyağı:
Zeytinyağı cilt bakımında belki de en çok kullanılan doğal bir mahsüldür. Özellikle doğu kültüründe zeytinyağı yenildiği kadar harici kullanım için de tüketilmektedir. Zeytinyağının ismi her zaman cilt bakımıyla birlikte anılagelmiştir.
İşte zeytinyağının bazı önemli faydaları:
Cildi nemlendirir
En zengin E vitamini kaynaklarındandır
Cildi besler
Cildi parlatır
Doğal bir anti ageing dir ve yaşlanmayı geciktirir.
Güneşten kaynaklanan zararlı etkileri ortadan kaldırır.
Emziren bayanlar için en iyi göğüs bakım ürünüdür.
Tırnakları güzelleştirir ve güçlendirir.
Kurumuş ve çatlamış dudaklar için nemlendirici olarak kullanılabilir.
Çatlak ve kuru ayakları tedavi eder.

TANITIMDAN DA ANLAYACAĞIMIZ ÜZRE FAYDALARINI SAYMAKLA BİTMEZ;
SİZDE KATILIN KAZANIN;
BUYURUN BURADAN;
http://meraalindunyasi.blogspot.com/2010/10/sevva-organik-bal-kremi-hediye.html#comments

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder