http://www.facebook.com/BellaGloriaDiamond

Hakkımızda

Firmamız 1989 yılında kurulmuş olup merkez ofisi ve üretim atölyesi İstanbuldadır. Firmamız sadece kuyumculuk ve mücevherat sektöründe faaliyet göstermekte olup ürünlerimizin %70 i aşan bir bölümünü yurtdışında ihraç etmekteyiz. Yurtdışında toptan altın firmalarına ürünlerimizi Golden Angels markası ile sunuyoruz. Golden Angels markamız altında 14 ve 18 ayar altın ve zirkon taşlardan mamül mücevher ürünlerimiz bulunmaktadır. Golden Angels markası Avrupa, Amerika, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da toplam 26 ülkede toptan mücevher firmaları tarafından yakından tanınmaktadır.

Pırlanta Mücevher’de güvenilir bir marka BELLA GLORIA

Firmamız pırlantadan mamül mücevher üretimi Golden Angels markasından ayırarak 2001 yılında trendi belirleyen tasarımcılarımızın oluşturduğu mücevher koleksiyonlarını BELLA GLORIA markası ile sizlerle buluşturmaktadır. BELLA GLORIA markamız patentli tasarımlarımız ve üstün kalitedeki mücevher koleksiyonları ile çok kısa bir zaman içerisinde sizlerin ilk tercihlerinden birisi olmuştur. BELLA GLORIA’nın yakaladığı bu başarının ardında; sizleri işimizin kalbine koyan çalışma felsefemiz vardır. Koleksiyonlarımız moda trendleri ile beraber sizlerden gelen öneriler doğrultusunda oluşturulmaktadır.

İlkelerimiz

Firmamız çalışanları ve yönetim kurulu üyeleri, verilen her kararda ve yapılan her işte en yüksek etik standartlar, dürüstlük ve eşitlik ilkeleriyle hareket eder. Bunlar kadar önemli hesap verebilme, şeffaflık ve açıklık politikalarımız; çalışanlarımızın birbirine, yatırımcılarımıza, tedarikçi ve müşterilerimize, devlet ve topluma karşı sorumlulukarımızın temelini oluşturur.

Firmamızın başarısının temelinde "sürekli değişim" ilkesi yatmaktadır. Bu ilke, sadece Moda ve Mücevher endüstrisindeki devinime ayak uydurmakla değil, içinde bulunduğu ortamın değişimine liderlik etmekle tarif edilebilir.

Misyonumuz

Modayı belirleyen, sizlerin ihtiyaç ve önerilerini yansıtan, modern ve özgün tasarımlarımızla, en iyi kalitede mücevher koleksiyonları üretmek ve sonsuz müşteri memnuniyetini hedef alan satış sonrası desteğimizle siz müşterilerimizin her zaman ilk tercihi olabilmektir. Vizyonumuz Dünyada mücevher sektöründe tanınan ve tercih edilen birkaç firmadan biri olmaktır.

http://www.bellagloria.com/index.asp