Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

3 Şubat 2011 Perşembe

Lea Kozmetik / Kampanya Takipcileriyiz Aklık Set Hediyesi....







Bir ürünü ilk defa kullanacaksanız, hassas tepkiler oluşma riskini azaltmak için ürünü kullanmadan önce kulak memenizin bir kısmında denemeniz önerilir. Eğer kızarıklık meydana gelirse ürünü asla kullanmayın ve bir doktora başvurun.
Birçok ürünü bir arada kullanmak etkili sonucu garantilemek anlamına gelmez. Cilt için doğru bakım cildin belirgin ihtiyaçlarına ve sorunlarına göre ürün seçimi ve ayrıca deneyimli, uzman hekimlerden yardım almakla mümkündür.
Ürünler kuru ve serin bir yerde muhafaza edilmelidir. Performansını azalttığı ve ömrünü kısalttığı için ürünler aşırı ısıya, soğuğa veya sıcaklık değişikliklerine maruz kalmamalı ve direkt güneş ışınlarından korunmalıdır. Banyolar ürünleri saklamak için genelde uygun yerler değildir, çünkü banyo ortamlarında nem ve sıcaklık değerleri sık sık değişir.
Cilt bakım ürünleri ilaç değildir. İlaçlar öncelikle hastalıkları tedavi etmeyi amaçlarlar. Bazen ciltte yan etkilere neden olabilir. Kaliteli cilt bakım ürünleri cildin doğal mekanizmasına ve fonksiyonlarına destek verir. Uzun süreli kullanımda cildin fonksiyonlarını güçlendirir ve kendini koruma mekanizmasını geliştirirler. Sonuç olarak, cilt daha sağlıklı bir görünüm alır ve yaşlanma hızı azalır.
İnsanın bütün organları gibi cilt de hastalanabilir. Cilt hastalıklarını engellemek için en iyi yöntem uzman bir hekimin profesyonel bakımını alarak düzenli teşhis ve doğru ilaçlar kullanmaktır. Tıbbi seviyedeki kozmetik ürünler de cildi daha hızlı iyileştirmek için kullanılabilmektedir.
Farklı cilt tipleri, farklı cilt bakımlarına ihtiyaç duyar. Ürünler ve bakım programları mevsimlere, yaşa ve cildin durumuna karşı farklılık gösterebilmektedir.

kampanyaya katılım burada;http://kampanyatakipcileriyiz.blogspot.com/2011/02/lea-kozmetik-kampanya-takipcileriyiz.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder