Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

4 Ekim 2011 Salı

SebamedShop'tan 2 izleyiciye Hediye Var .....


Kampanyalarımız son sürat devam ediyor! Sebamedshop ile sizlere güzel bir sürpriz hazırladık. Öncelikle sizlere sponsor firmamız Sebamedshop 'u tanıtmak istiyoruz.

Sebamedshop.com Tüm Sebamed markalı ürünleri tek çatı altında büyük indirimlerle bulabileceğiniz tek adres.

Sebamed Sağlıkli cilt bilimi üzerine 50 yıldan fazladır dünyanın önce gelen cilt bakım uzmanıdır. Sebamed Dünya çapında 85’ den fazla ülkede Cilt bakımı, Saç Bakımı, Cilt Temizliği, Bebek ürünleri ve Anti- Aging ürünlerinde tercih edilen uzman marka konumundadır. Sebamed ürünlerinin içeriğinde sağladığı pH 5.5 cildinizi koruyan benzersiz bir bileşendir.
Sebamed yaptığı klinik çalışmalarda ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmez. Tüm Sebamed ürünleri Dermatolojik olarak test edilerek tüketicilerine sunulur. Sebamed ürünlerinin içeriğinde Alkali kimyasal madde bulunmaz. Bu nedenle Sebamed ürünleri diğer markalara kıyasla 6 kat daha az alerjik reaksiyon gösterir.
Sebamed Dünyaca ünlü bir markadır ve vücudun tüm ihtiyacı olan ürünleri kendi çatısı altında üretir. Ph 5.5 özelliği ile çığır açmıştır ve tıp otoritelerince tavsiye edilmektedir.



Herkes tarafından bilenen ve tercih edilen Sebamedshop 'u yakından tanıdık.Bu kadar ürün seçeneği içinden sizlerin cildinize uygun bir ürün bulacağınızı tahmin ediyoruz.Bu yüzden cildinizle ilgili alışveriş yaparken bu siteyi ziyaret edip ,Sebamed ürünlerini tercih etmenizi sizlere tavsiye ediyoruz.
Bizler ise sizlere Sebamedshop sponsorluğunda 2 izleyicimize Sebamed şampuan hediye edeceğiz.

katılım burada;http://mutfakcinleri.blogspot.com/2011/09/kampanyalarmz-son-surat-devam-ediyor.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder