Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

6 Temmuz 2010 Salı

SIRABENDE VE BENZERSİZ KAMPANYASI"TRENDYOL HEDİYE ÇEKİ" *50TL...

bu harikaa :)
çok sevindim sizlerde katılım yapmak için buyurun DİDEMciğime;
Trendyol sitesini uzun bir süredir takip ettim.Tüm dünya markalarını bizlerle buluşturan ayrıca inanılmaz indirimler sunan eşsiz bir site.Duymamış olmanıza imkan yok bunu biliyorum.Ünlü markaların ürünlerini %85 e varan indirimlerle almak sizcede insanın kendisini özel hissetmesini sağlamazmı?

Sitede farklı bir kazanç sistemide düşünülmüş,arkadaşını davet et butonu sayesinde;siteye üye olan her arkadaşınızdan 10 TL kazanıyorsunuz ve onların ilk alışverişlerinde bu kazanç üyeliğinize yükleniyor.

Bence benim gördüğüm kadarıyla internet ortamında ki en büyük sitelerden birisi TRENDYOL.Bir site düşünün;hem pahalı ve eşsiz markaları bizlerle buluşturuyor,hem bu ürünlerde %85 indirim sağlıyor,hemde davet et özelliği sayesinde bizlere kazanç vaad ediyor.

Sitenin mükemmel tasarımı da gözümden kaçmadı.Siteye üye olduktan sonra,hangi marka satışlarının olduğu hakkındada e posta alıyorsunuz.Değişken bir site olmasıda mükemmel.Sürekli aynı ürünlerin satışı yapılmıyor.O halde 'alışverişin yeni yolu TRENDYOL' diyebilirmiyiz.



Şimdi gelelim kampanyamıza.Siteden bir ürün vermek yerine,çek verelim kazanan arkadaşımız istediğini alsın dedik.50 TL ÇEK HEDİYE EDİYORUZ.
http://enguzeliburada.blogspot.com/2010/07/benzersiz-bir-kampanya-trendyol-dan-50.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder