Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

15 Nisan 2010 Perşembe

didem öneriyor;Evvilla'dan Mucizevi Masaj Terliği...

Evvilla'dan Mucizevi Masaj Terliği



Refleks Masaj Terliğinin Faydaları

REFLEKS MASAJ TERLİĞİNİN FAYDALARI
Masaj terliği, günde en az 30 dakika kullanmak kaydıyla Refleksoloji masajı etkisi gösterir. Terliği günde 30 dakika düzenli giyip dolaşmak tempolu yürüyüş yapmış gibi vücuttaki kan dolaşımı hızlandırır. Dolayısıyla kan dolaşımının hızlı olduğu bünyeler hastalıktan uzak kalır, toksinleri atar, zinde hale gelen vücut ileride oluşabilecek hastalıklara dirençli olur.
Refleks masaj terliğinin tedaviye yardımcı olduğu rahatsızlıklar:
• Baş ve boyun ağrıları
• Zayıflama
• Her türlü romatizmal ve eklem ağrıları
• Sırt ve bel ağrıları
• Siyatik ağrıları
• Ayak, bacak ve kas ağrıları
• Tansiyon
• Astım ve benzeri nefes daralmaları
• Şeker, diyabet hastalığı
• Stres, uykusuzluk ve sürekli yorgunluk
• Kabızlık, hazımsızlık ve sindirim sorunları
• Bayanlarda regl ve menapoz ağrıları
• Kan dolaşımı bozukluğundan kaynaklanan diğer tüm rahatsızlıklar
Refleks masaj terliği, virüslü mikrobik olmayan tüm rahatsızlıkların tedavisine yardımcı olur.

Terliğin Kullanımı

Refleks masaj terliğini düzenli olarak sabah, akşam 15 dakika kullanmanızı öncelikle öneririz. Bunun dışında gün içerisinde herhangi bir zamana bağlı kalmadan 10-15 dakikalık seanslar da yapabilirsiniz. Zayıflama etkisini hissedebilmek için ise yemeklerden 45 dakika sonra 15 dakika giymeniz ve dolaşmanız zayıflamanıza yardımcı olacaktır. Tüm gün kullanmanızı terliğin yapısından dolayı tavsiye etmiyoruz. Gün içinde ve düzenli olmak kaydı ile yapılan küçük ev içi gezintiler yeterli gelecektir.

Refleks masaj terliğinin belirlenmiş kesin süreli bir kullanım süresi yoktur. Terliği rahatsızlığınız süresince giyip dolaşmanız halinde terlik bir ayak masajı etkisi yaratacağından her zaman seanslar halinde kullanmanızı tavsiye ederiz.
İlk kullanımda terliğin yapısından dolayı ayak altında hafif rahatsızlıklar olabilir. Bu nedenle bir hafta kadar çorap ile giymeniz ve ayağınızı alıştırmanız iyi olacaktır. Daha sonra seansları çorapsız yapmanız daha etkili olacaktır.
*Şeker hastaları terliği mutlaka çorapla giymelidirler.
Masaj terliğinin tıbben kanıtlanmış hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Ancak naylon çorapla kullanmamanızı tavsiye etmekteyiz. Ürünümüz tamamen doğal bir yöntem olup rahatsızlıklara yardımcı mahiyettedir.
Beklenmeyen bir etki görüldüğünde lütfen doktorunuza başvurunuz.
*Türk Refleksoloji Derneği tarafından tavsiye edilmektedir
KİMLERE TAVSİYE EDİLMEZ!
Ortopedik rahatsızlıklar*, kalp hastaları, hamilelik döneminde , kanser hastaları ve kanser tedavisi görenlerde, ateşli hastalıklarda kullanması tavsiye edilmez!
Bu mucizevi ürünü www.evilla.com sitesinde bulabilirsiniz.Sağlığımız herşeyden değerli diye belirtirim her zaman.Heleki ayaklarımız.Tüm gün vücudumuzun bütün yükünü taşırlar,hemde bizden hiç şikayet etmeden..Onlar için birşeyler yapma vakti sizcede gelmedimi?.
Ayrıca sitemizde; sağlık&kişisel bakım,ev tekstili,organik ürünler ve işbir yatak ürünlerinide bulabilirsiniz.
----------HEDİYENİZ---------------
Kampanyamıza katılan bir kişi resimde görülen ve konuda anlatılan bu mucizevi terliğin sahibi olacak.Bu terliği kazanmak için yapmanız gerekenler SEVİGİLİ DİDEMCİMDE ;http://enguzeliburada.blogspot.com/2010/04/evilladan-mucizevi-masaj-terligi.html


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder