Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

1 Temmuz 2010 Perşembe

Watsons ile tanışma zamanı :)


watsons  katalog
yeni  ürünler

http://www.watsons.com.tr/uye.asp


Merhaba. Watsons’a hoşgeldiniz.

1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons bugün 10 ayrı pazardaki 2000’e yakın mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons’larda, kozmetik, kişisel bakım ve onları tamamlayan yenilikçi ürün gruplarından 25 bini aşkın ürün her hafta milyonlarca tüketici ile buluşmaktadır.

World of Watsons

Watsons Your Personal Store olarak Türkiye’ye 2005 yılında Cosmo Shop’un mevcut altı mağazasını devralarak girdik. 2010 Nisan ayı itibarıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kayseri, Mersin, Eskişehir, Denizli, Trabzon ve Tekirdağ’daki 33 mağazayla Türkiye’nin lider güzellik ve kişisel bakım ürünleri zinciriyiz.

Avm Watsons

Watsons mağazaları ülkemizin en modern alışveriş merkezlerinin yanısıra seçilmiş bazı cadde lokasyonlarında da her yaştan tüketicinin beğenisini toplamaktadır. Watsons’larda Türkiye piyasasında satılmakta olan uluslararası ve yerel kozmetik ve kişisel bakım markalarının yanında firmanın kendi ürünü olan, kalitesi ve yenilikçi özellikleriyle öne çıkan çok sayıda ürünü de en rekabetçi fiyat koşullarıyla sunuyoruz.

watsons urunleri

Güzellik ve kişisel bakım ürünleri etrafında kurgulanmış promosyonlar, özel kampanyalar, yeni ürün lansmanları Watsons mağazalarının en önemli özellikleridir. Ayrıca, Watsons mağazalarında tüketicilerin bilgi ihtiyaçlarına cevap veren ve özellikle yeni ürünler ve kullanım şekilleri hakkında bilgi veren güzellik danışmanlarımız görev almaktadır.

Servis

Watsons olarak, zevkli ve eğlenceli bir mağaza konsepti içinde sunduğu ürünler ve hizmet ile müşterilerinin hayatında pozitif bir fark yaratmayı ilke edindik. 300’ü aşkın Watsons personelimiz ile müşterilerimizin güzellik ve kişisel bakım konusunda birinci tercihi olmak için vargücümüzle çalışıyoruz.


Watsons, merkezi Hong Kong'da bulunan Hutchison Whampoa Limited ’in perakende ve üretim grubu olan A.S. Watson grubunun bir kuruluşudur.

A.S. Watson, Asya'nın en eski ve bilinen ticari grupları arasındadır. 1828'e kadar uzanan köklü geçmişi ve Avrupa'dan Asya'ya kadar 34 pazardaki faaliyetleriyle uluslararası parekende ve üretim alanında bir dev haline gelmiştir. Grup, sağlık ve güzellik zincirinden gıdaya, elektronikten havaalanı perakende bölümlerine kadar çeşitli alanlarda, 20 perakende zincir markası altında 8800'ün üstünde mağazada faaliyet göstermektedir.

2 yorum :

  1. harka bir firma canım biliyorum alışveriş yaptım buradan birçok kez çok güzel

    YanıtlaSil
  2. ben de sürekli alışveriş yapıyorum aradığım herşeyi bulabiliyorum kampanyalarıda facebook sayfalarından takip ediyorum. http://www.facebook.com/watsonsturkiye

    YanıtlaSil