Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

1 Ocak 2010 Cuma

Avon ve Oriflame'den 168 Liralık Hediye Paketi kazanmak istermisiniz?

Avon ve Oriflame'den 168 Liralık Hediye Paketi


Evet değerli takipçilerim Avon ve Oriflame ürünlerinden oluşan 167,9 liralık bir hediye paketine sahip olmak ister misiniz? Önce pakette neler olduğunu tek tek inceleyelim, biraz iştahınız kabarsın, daha sonra ise bu hediyelere sahip olmak için neler yapmanız gerektiğini yazacağım.



Hediye paketinin topluca çekilmiş amatör fotoğrafı yukarıda. Ancak bunları tek tek yazayım ki ne oldukları tam olarak anlaşılsın.

1. Oriflame'den Kayısı ve Beyaz Çay Özleri İçeren Banyo Köpüğü - 400 ml - 11,90 TL

Bu ürün ile yaz tazeliğini cildinizde hissedeceksiniz. Lütfen büyük boy olduğuna dikkat ediniz.






2. Avon'dan Advance Techniques Tüm Saç Tipleri İçin Derinlemesine Temizleyen Bakım Şampuanı - 250 ml - 6,80 TL

Şampuan, saç ve saç derisini derinlemesine arındırır ve temizler. Nazik formülü ile kalıntıları yok eder. Saçlara istenilen formun kolayca verilebilmesini sağlar ve doğal bir ışıltı verir. Avon Saç Enstitüsü tarafından Kreatin Teknolojisi ile üretilmiştir. Bu teknoloji saçı kökten ucuna kadar daha güçlü ve daha parlak bir hale getirir. Saçları ileride oluşabilecek hasarlara karşı korur.



3. Avon'dan Celebre Eau de Toilet - 50 ml - 51,50 TL

Doğanın etkisini taşıyan bu harika parfümle, meyvelerin ve çiçeklerin rahatlatıcı ve ferahlatıcı kokusunu birlikte hissedeceksiniz. Hayat şimdiki zamandır, onu şimdi yaşamalı!

Sadece bu ürün için bile bu kampanyaya katılınır diye düşünüyorum. Ürün kesinlikle beklemiş bir ürün değildir. Satarım diye Aralık ayındaki kampanya ile almıştım.




4. Avon'dan Skin So Soft Yaşlanma Karşıtı Canlandırıcı Vücut Temizleyici - 250 ml - 6,50 TL

Zengin içerikli vücut temizleyici, cildi her yıkadığınızda daha canlı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Cildi ölü hücrelerden nazik bir şekilde arındırır, cildin nem emilimini kolaylaştırır ve yaşlanma karşıtı üstün bakım sağlar





5. Oriflame'den Güneş Sonrası Yatıştırıcı Losyon - 200 ml - 24 TL

Allantoin ve Shea yağı içeren nemlendirici ve yatıştırıcı güneş sonrası losyonu, güneşin neden olduğu cilt kızarıklıkları ve tahrişlere karşı cildinizi rahatlatmaya yardımcı olur. Cilde kolayca nüfuz eder.

Yalan söyleyecek hâlim yok bu, yazdan kalan bir ürün ancak uygun koşullarda muhafaza edilmiştir. Nemli bir ortamda kalmadıkça sorun olmaz zaten.




6. Avon'dan Advance Techniques Boyalı Saçlar İçin Onarıcı Maske - 150 ml - 13,40 TL

Saç telini pürüzsüzleştirmek ve korumak için özel bir bakım maddeleri karışımı ve renk tutucu silikon içerir. Saçların sağlıklı şekilde uzamasını sağlamak için içerdiği kompleksle optimum ortam sağlar.

Saçları daha sağlıklı, güzel, parlak görünümlü bırakır. Saçları daha kolay şekil alacak hale getirir. Saçları kökünden ucuna besler, derinlemesine nemlendirme sağlar. Saçlardaki dolaşıkları giderir. Sık kullanım için uygundur. Boyalı saçlar için kullanımı uygundur.


7. Avon'dan Liiv Botanicals Canlı Görünüm Veren Gündüz Kremi SPF 20 - 50 ml - 26 TL

Kolajen ve elastinin yapısını koruyan Portulaca Özü, kolajen üretimini artıran Fennel Özü ve cildi ferahlatan Yeşil Çay içeren Plant Essence Teknolojisi ile formüle edilmiştir. İçerisindeki doğal bitki özleri ile cildi stres ve zararlı çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. Cilt dokusunu ve tonunu düzgünleştirir ve geniş spektrumlu UVA/UVB güneş filtresiyle cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcı olur.
Cildi yumuşak hisli ve görünümlü bırakır. Herhangi bir katkı maddesi, renklendirici madde ve parfüm içermez. Tüm gün boyunca cildinizi nemli hissetmenizi sağlar. 3 günde daha düzgün görünümde bir cilde sahip olmanızı sağlar. Dermatolog tarafından test edilmiştir. Hassas ciltlerin kullanımı için uygundur.


8. Oriflame'den Zencefilli Kurabiye Kokulu El Kremi - 75 ml - 5,90 TL

Besleyici ve nemlendirici bir el kremi.









9. Avon'dan Montana Blue Kolye Ucu - 14 TL

Fotoğrafta gördüğünüz gibi harika bir kolye. Ancak sadece kolye ucunu gönderebileceğim. Çünkü zinciri bana da gelmedi. Herhangi bir zincirinizle çok şık bir şekilde kullanabilirsiniz.







10. Avon'dan Naturals Enerji Veren Şeftali ve Badem Sütlü Yüz Kremi - 125 ml - 7,90 TL

Yağsız, hafif yapısıyla cildi nemlendirir ve yumuşatır. Normal ciltlerin kullanması için uygundur.

Bileşiminde enerji veren ferahlatıcı ve besleyici bir bitkisel olan şeftali özü ve badem özü bulunmaktadır.

İçerdiği "Bioseed Kompleksi" ise antioksidan özelliğiyle bilinen üzüm çekirdeği özü, cilt yenileyici özelliğiyle bilinen neem tohumu ve rahatlatıcı özelliğiyle bilinen ayçiçeği tohumu özlerinden elde edilen ve cildi tazeleyen özel bir karışımdır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda da detaylıca gördüğünüz bu ürünler toplam 10 adet olup 167,9 TL değerindedir. Peki bu hediye paketine sahip olabilmek için ne yapmalısınız?

1. Öncelikle sol taraftaki "izleyiciler" bölümünden blogumun izleyicisi olmanız gerekmektedir.
2. Blogunuz varsa bu kampanyamdan blogunuzda bahsetmek ve bahsettiğiniz yazının bağlantısını bu yazının altına yorum olarak bırakmak.
3. Benim vasıtamla Avon, Oriflame, Mirra veya Amway'den en az 20 liralık alışveriş yapmak. Yapacağınız her 20 liralık alışveriş ile adınız çekiliş listesine daha fazla konacak. Böylece kazanma şansınız da artacak. Diyelim ki benden 100 liralık bir alışveriş yaptınız o zaman adınız çekiliş listesine 5 defa eklenecek.

Yapacağınız işlemler bu kadar. Bu kampanya 10 Ocak 2009 tarihine kadar geçerli olacaktır. Eğer ki bu kampanyam tutarsa bundan sonra her ay benzer kampanyalar yapmayı düşünüyorum.

Peki neden mi böyle bir kampanya yaptım? Gönül isterdi ki bu ürünleri hiç alışveriş şartı koymadan bir çekilişle vereyim. (Geçmişte yapmadım değil, yaptım.) Ancak biliyorsunuz ben bir üniversite öğrencisiyim ve harçlık olması için Avon, Amway, Oriflame ve Mirra ürünleri satıyorum. Bu sıralar biraz maddî açıdan darda kaldım ve böyle bir kampanya başlatmayı düşündüm. Umarım tutar bu kampanyam.

Ayrıca alışveriş konusuna da biraz açıklama getireyim. Eğer İstanbul'da oturuyorsanız alacağınız veya kazanacağınız ürünleri elden de verebilirim. Yok elden istemiyorum derseniz PTT Kargo ile gönderebilirim ürünlerinizi. Böylece Kapıda Ödeme Sistemi ile alışverişimizi güvenli bir şekilde gerçekleştirmiş oluruz. 75 liranın üzerinde alışveriş yaparsanız kargo parasını ben karşılıyorum. Mesela 80 liralık alışveriş yaptınız diyelim, adınız çekiliş listesine 4 defa ekleniyor ve üstelik kargo paranızı da ben karşılıyorum. İstanbul dışında iseniz de aynı kurallar geçerlidir.

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki eğer katılım 5 kişinin altında olursa hediye paketine Celebre Bayan Parfümünü ekleyemem. Umarım böyle bir durumla karşılaşmayız.

Haydi bekliyorum alışverişinizi. Avon ve Oriflame'in Ocak ayı online kataloglarını ekleyeceğim buraya yarın en kısa zamanda. Henüz nete verilmedi kataloglar.

Sipariş için veya anlayamadığınız herhangi bir husus hakkında danışmak için:

recephilmitufan@gmail.com ve 0 546 443 07 05http://www.recephilmitufan.com/2009/12/avon-ve-oriflameden-168-liralik-hediye.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+RecepHilmiTufan+%28Recep+Hilmi+Tufan%29

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder