Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

31 Ocak 2010 Pazar

Sevgililer Günü hediyeniz Shebbo Design'dan!

Sevgililer gününde “ne alsam, ne alsam” diye kara kara düşünenlere Shebbo Design’dan "taşş" gibi hediyeler! Yetişen hediyeleri kapıyor!!!

Shebbo Design, sevgi ve tutku ile harmanlayıp ruh kattığı “kişiye özel” taş ve porselen tasarımlarıyla her zevke hitap ediyor, orijinal tasarımları ile yaşamınıza farklı renkler ve neşe katıyor…Üzerine basıp geçtiğiniz bilge taşlar, Shebbo Design’da eşsiz birer tasarıma dönüşüp, ruhları can buluyor. Düz beyaz porselenler, kişiye özel dekorları ile sevginizin göstergesi oluyor!

Sevgililer günü kapıda, yine “ne alsam, nasıl alsam” diye kara kara düşünenler, Shebbo Design imdadınıza yetişti! 4 talihli Milliyet.com.tr okuyucumuz, aşağıdaki hediyelerimizden birini kazanıyor! Bu hediyelerden birisi sizin olsun ister misiniz ?

Hediyeler:
El boyaması Kişiye Özel Porte -
Sevgililer Günü Kupası
Sevimli Baykuş Ailesi


Ahu Gözlü Ceylan Shebbodesign Hediye Çeki


NASIL KATILACAĞIM?
Bu fırsattan yararlanmak için yapacağınız şey çok basit: Shebbodesign e-bülten abonesi olmak ve Shebbodesign Fan Club’a katılmak!

Bunun için;


Çok kolay, hepsi bu kadar!

Shebbodesign hakkındaki tüm detaylar için : http://www.shebbodesign.com

Promosyon Detayları:
• Bu promosyon 7 Şubat 2010’a kadar geçerlidir. 9 Şubat 2010 tarihinde hediyeleri kazanan talihlilerimiz Milliyet .com.tr Kültür Sanat sayfamızda açıklanacaktır.
• Shebbodesign E- Bültene kayıt olan 50’inci, 75’inci, 100’üncü ve 150’inci katılımcılar hediye kazanacaktır.
• 50’inci bülten abonesi “Baykuş Ailesi”; 75’inci abonesi “Ceylan”; 100’üncü abone “ http://www.shebbodesign.etsy.com e-dükkanıında kullanılmak üzere 6 ay geçerliliği olan 30 USD lik hediye çeki”; 150’inci abone “Kişiye özel portre KUPA” kazanacaktır.

• Kazanan üyelerimize, Shebbodesign e-bülten’e abone oldukları mail adreslerinden erişilecek ve ürünlerinin teslimi için iletişime geçilecektir.
• Shebbodesign e-bülten’e abone olup bu kampanyaya katılan üyelerimizin, eposta adresi vb. bilgiler üçüncü şahıs yada başka herhangibir kurum ile paylaşılmayacaktır.


http://www.shebbodesign.com/Sevgililer%20gunu.html


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder