Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

12 Ocak 2010 Salı

Hayatınızın en özel teklifini bizimle paylaşın müthiş hediyeler kazanın!

Evlilik teklifinizi bizimle paylaşın, 2500 TL. değerindeki herhangi bir Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Mağazası'ndan beğendiğiniz ürünleri seçebileceğiniz hediye çeki sizin olsun.
Seninle Dergisi ve Profilo Dayanıklı Ev Aletleri işbirliğiyle düzenlenen ''En Güzel Evlilik Teklifi'' yarışması, katılımcılar arasındaki en yaratıcı 3 kişiyi hediye yağmuruna tutuyor. Hayat arkadaşı olarak seçtiği kişiye en güzel evlilik teklifini yapmış olanlar arasından ilk 3 kişi, muhteşem hediyelere sahip olacak. Birinci 2500 TL. ikinci 1500TL. üçüncü 750 TL. değerinde ürün hediye çeki kazanacak.
İster evli, ister yeni evlenecek olun; yaratıcı evlilik teklifinizin detaylarını bizimle paylaşın. Yarışmaya katılmak için aşağıdaki katılım formunu eksiksiz olarak doldurun, hikayenizle birlikte bize yollayın. Jüri, katılımcıların göndermiş oldukları evlilik tekliflerini inceleyecek ve içlerinden en yaratıcı ilk üçü belirleyecek. ''En Güzel Evlilik Teklifi'' ve dereceye girenler Seninle Dergisi'nin Şubat 2010 sayısında duyurulacak. Son Katılım Tarihi: 15 Ocak 2010
Koşullar: Ürünün teslim alındığı aydaki perakende fiyat listesi fiyatı üzerinden değerlendirilir. Çekler nakte dönüştürülemez.

http://www.seninle.com.tr/component/chronocontact/?chronoformname=teklif

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder