Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

14 Ocak 2010 Perşembe

Hediyeler Serisi – 2 –" Süveter" hediye...

Hediyeler Serisi‘nin 2. yarışması başlasın. Bu ay sizlere çok güzel bir süveter hediye etmek istedik. Bu ikinci yarışmamızda aranızdan bir şanslı kişi çok şık nar çiçeği renginde bir Süveter* kazanacak. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise sitemizin mail grubuna üye olmak**. 10 Şubat 2010 tarihine kadar mail grubumuza üye olanlar arasında yapacağımız çekiliş sonucunda (Çekiliş 11 Şubat 2010 tarihinde yapılacaktır***) hediyenizi adresinize ücretsiz göndereceğiz. Bu yazının altına yorum bırakan her abonemiz ise +1 çekiliş hakkı kazanacak. Eğer sizin de bir blog’unuz varsa ve bu blog’ta kampanyamızı duyurursanız +5 çekiliş hakkı kazanmış olursunuz****.

hırka01 Hediyeler Serisi 2 Süveter

* Süveter Hakkında:
- %70 Pamuk, %30 Polyester ‘den üretilmiştir.
- Gri ve Nar Çiçeği renklerinin mükemmel uyumu 5 parlak düğme ile süslenmiştir.
- S – M – L bedenleri mevcuttur.
** Abone olmak için sitenin sağ üst kısmında bulunan kutucuğu kullanın. Aktif olarak kullandığınız mail adresinizi yazdıktan sonra Takip Et! butonuna basın ve açılan penceredeki güvenlik sorusunu girdikten sonra mail adresinize gelecek onay mailindeki link’e tıklayarak aboneliğinizi başlatın.
(Takip Et! Butonuna bastıktan sonra açılan pencere kesinlikle kötü niyetli bir yazılımın parçası değildir, Google firmasının bir ürünü olan FeedBurner servisinin güvenlik sayfasıdır. Site henüz Türkçe yapılmadığı için pencere İngilizce açılacaktır, yapmanız gereken tek şey güvenlik sorusunu girmektir.)

*** Yarışmanın sonuçları 11 Şubat 2010 tarihinde sitemizde yayımlanacaktır.

**** Sitenize yazınızı ekledikten sonra iletişim sayfasından bize sitenizi bildirmeniz gerekmektedir. Lütfen eklediğiniz yazıda sitemize Nasıl Yapılır? kelimesinden gelen bir link kullanın.


herkese bol şans...

http://www.nasilyap.com/suveter/

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder